Ma: 22°CTiszta idő
RSS
Betűméret növeléseBetűméret csökkentése

Több olyan új terméket is bevezetett az elmúlt időszakban az Invitel, amellyel teljesebbé tette az előfizethető informatikai és ict-szolgáltatásainak körét.

Ezek közé tartozik például a magyar nyelvkörnyezetben működő, interneten keresztül megrendelhető, felhőalapú szervermegoldás, az Invicloud, valamint a felhőbe helyezett virtuális telefonalközpont, az IP Center. A cég közleménye szerint az adatközpontokból nyújtott szolgáltatásaival nem csak a költségek terén, hanem a biztonság, megbízhatóság és hatékonyság szempontjából is képes bármilyen méretű vállalat számára optimális megoldást nyújtani az Invitel.

„Az Invitel célja, hogy adatközponti szolgáltatásaival hatékonyabb és gazdaságosabb működéshez segítse hozzá partnereit.” - mondta Marton László, az Invitel ICT Üzletfejlesztési Igazgatója. „A tapasztalatok azt mutatják, hogy egy it-re szakosodott szolgáltató képes lehet hatékonyabban, megbízhatóbban, biztonságosabban és olcsóbban üzemeltetni a céges informatikát, mintha házon belül oldaná meg mindezt egy vállalat” – tette hozzá.

Címkék: Invitel, adatközpont
Bookmark and ShareCikk nyomtatása
xEzt is figyelmébe ajánljuk:

Top25 24.: Telco cégből ICT szolgáltató

A nehezedő körülmények között az Invitel tartotta magát filozófiájához: összpontosít a fejlesztésekre, a szolgáltatás valódi értékével és a minőséggel különbözteti meg magát.
<1/3>
További friss írások

Inside ITB 2014 - Szponzorok a rendezvényről

2014. 09. 16.
Ezúttal azon cégek képviselőit csíptük el egy-egy nyilatkozat erejéig, amelyek főbb támogatóinkként voltak jelen szezonnyitó rendezvényünkön.

Inside ITB 2014 - Díjazottak

2014. 09. 05.
Az itbusiness leadership award díjat idén a Magyar Telekom és az ApPello pályázata érdemelte ki, különdíjat a Business Telecom pályázata kapott. Az év legsikeresebb ict-menedzsere 2014 díjat Rékasi Tibor vihette haza.

Inside ITB 2014 - Összefoglaló videó

2014. 09. 05.
Idén 12. alkalommal rendezte meg az IT-Business Publishing (ITB) szezonnyitó fogadását. Az est folyamán bejelentettük egy új kiadvány elindulását, továbbá kiosztottuk a szakmai zsűri által megszavazott díjainkat is.

Human Hungary 2014 - FINAL FOUR

2014. 06. 03.
A Human Hungary 2014 – FINAL FOUR a csapatot, annak felépítését, motiválását, az üzleti stratégiában megmutatkozó jelentőségét mutatta be. Videós összeállítás a konferenciáról.

Kultúrterrorizmus, mint marketing

2014. 06. 02.
A Laibach története 1980-ban, abban a jelképes évben kezdődött, amikor Lengyelországban megalakult a Szolidaritás, Jugoszláviában pedig meghalt Tito. 30 éve provokálnak besorolhatatlan zenei stílusukkal, ami a popot, a metált és az indusztriált is magába foglalja.

Tested az azonosítód

2014. 06. 02.
Sokak szerint a szöveg alapú azonosítás már rég nem biztonságos, itt az idő valami újat találni. Elérkezett a biometriás jelszavak ideje. Hamarosan nem kell betűkombinációkat észben tartanunk, hanem mi magunk leszünk a kulcs az azonosításhoz.
A rovat ajánlója
Ezúttal azon cégek képviselőit csíptük el egy-egy nyilatkozat erejéig, amelyek főbb támogatóinkként voltak jelen szezonnyitó rendezvényünkön.