Ma: 17°CEső
RSS
Betűméret növeléseBetűméret csökkentése

Több olyan új terméket is bevezetett az elmúlt időszakban az Invitel, amellyel teljesebbé tette az előfizethető informatikai és ict-szolgáltatásainak körét.

Ezek közé tartozik például a magyar nyelvkörnyezetben működő, interneten keresztül megrendelhető, felhőalapú szervermegoldás, az Invicloud, valamint a felhőbe helyezett virtuális telefonalközpont, az IP Center. A cég közleménye szerint az adatközpontokból nyújtott szolgáltatásaival nem csak a költségek terén, hanem a biztonság, megbízhatóság és hatékonyság szempontjából is képes bármilyen méretű vállalat számára optimális megoldást nyújtani az Invitel.

„Az Invitel célja, hogy adatközponti szolgáltatásaival hatékonyabb és gazdaságosabb működéshez segítse hozzá partnereit.” - mondta Marton László, az Invitel ICT Üzletfejlesztési Igazgatója. „A tapasztalatok azt mutatják, hogy egy it-re szakosodott szolgáltató képes lehet hatékonyabban, megbízhatóbban, biztonságosabban és olcsóbban üzemeltetni a céges informatikát, mintha házon belül oldaná meg mindezt egy vállalat” – tette hozzá.

Címkék: Invitel, adatközpont
Bookmark and ShareCikk nyomtatása
xEzt is figyelmébe ajánljuk:

Migrált az Allianz

Évente hárommillió eurót takarít meg működési költségeiből az Allianz Hungária a Frankfurtban kiépített új, regionális adatközpontnak köszönhetően.
<1/3>
További friss írások

A legkeresettebb emberek, cégek, cikkek, posztok – április

2014. 04. 17.
Havi rangsorunk mindig objektív statisztika eredménye. Online felületeink látogatottsági adatai alakítják ki.

Sikert aratott a megújult EMMA

2014. 04. 16.
Az Enterprise Group az április elején megrendezett Magyar Kórházszövetség (MKSZ) Kongresszusán mutatta be az Enterprise Multi Medikai Alkalmazás 2.0 verzióját. Az integrált medikai rendszer előremutató technológiai megoldásai új távlatokat nyitnak az egészségügyi informatikába...

Magyar fejlesztésű biztonsági appot minősített az amerikai szabványügyi hivatal

2014. 04. 16.
A telefonbeszélgetések és SMS üzenetek titkosítását végző alkalmazás kategóriájában a világon elsőként szerezte meg az amerikai Nemzeti Szabványügyi és Technológiai Hivatal FIPS 140-2-es minősítését. A Zybex Secure Phone erősségére jellemző, hogy az Amerikai Biztonsági Hivatal...

Útdíj mobilról

2014. 04. 16.
Nem egészen egy évvel az elektronikus útdíjfizetési rendszer indulása után már mobilról is lehetőség van a díj kiegyenlítésére. Az alkalmazásba a későbbiekben az e-matrica és a parkolás is integrálódik.

Indul a negyedik mobilszolgáltató

2014. 04. 16.
Május 22-én a hetedik alkalommal megrendezésre kerülő Ethical Hacking Konferencia keretében a negyedik GSM szolgáltató is elstartol a tervek szerint. Persze, ez csak egy fantom szolgáltatás lesz és mindössze egy órácskát fog „garázdálkodni” a mobilpiacon.

Innováció cégen belül

2014. 04. 16.
Milyen stratégiával lehet erősíteni a vállalkozó szellemet a szervezeten belül? Erre kereste a választ a Regus legújabb felmérése.