Ma: 19°CViharos, villámokkal
RSS
Betűméret növeléseBetűméret csökkentése

Több olyan új terméket is bevezetett az elmúlt időszakban az Invitel, amellyel teljesebbé tette az előfizethető informatikai és ict-szolgáltatásainak körét.

Ezek közé tartozik például a magyar nyelvkörnyezetben működő, interneten keresztül megrendelhető, felhőalapú szervermegoldás, az Invicloud, valamint a felhőbe helyezett virtuális telefonalközpont, az IP Center. A cég közleménye szerint az adatközpontokból nyújtott szolgáltatásaival nem csak a költségek terén, hanem a biztonság, megbízhatóság és hatékonyság szempontjából is képes bármilyen méretű vállalat számára optimális megoldást nyújtani az Invitel.

„Az Invitel célja, hogy adatközponti szolgáltatásaival hatékonyabb és gazdaságosabb működéshez segítse hozzá partnereit.” - mondta Marton László, az Invitel ICT Üzletfejlesztési Igazgatója. „A tapasztalatok azt mutatják, hogy egy it-re szakosodott szolgáltató képes lehet hatékonyabban, megbízhatóbban, biztonságosabban és olcsóbban üzemeltetni a céges informatikát, mintha házon belül oldaná meg mindezt egy vállalat” – tette hozzá.

Címkék: Invitel
Bookmark and ShareCikk nyomtatása
xEzt is figyelmébe ajánljuk:

Migrált az Allianz

Évente hárommillió eurót takarít meg működési költségeiből az Allianz Hungária a Frankfurtban kiépített új, regionális adatközpontnak köszönhetően.
<1/3>
További friss írások

Ugrásszerűen megnőttek a DDoS támadások

2014. 04. 23.
Egy a napokban publikált kutatás szerint vészjóslóan megnövekedtek az elosztott szolgáltatásmegtagadással járó támadások, amelyek egy adott informatikai szolgáltatás teljes vagy részleges megbénulását okozhatják.

Készül a világ leggyorsabb liftje

2014. 04. 23.
Nem meglepő módon ezen a területen is a japánok viaskodnak egymással: most épp a Hitachi készül maga mögé utasítani leggyorsabb liftjével a Toshibát.

Nagy adat, nagy lehetőség

2014. 04. 23.
A cégek számára már most is rendelkezésre álló hatalmas adathalmazok olyan információkat rejtenek, amelyek kiaknázásával lépéselőnybe kerülhetnek a vállalatok – mutat rá az EY legfrissebb iparági jelentése.

Hasznos kütyü a hullámok szerelmeseinek

2014. 04. 23.
Tőle szokatlan módon egy olyan karórával rukkolt elő a Rip Curl, amely egy alkalmazással összekombinálva hasznos kiegészítő adatokkal segíti a szörfözőket.

Állásmágnes

2014. 04. 23.
Munkainterjúk legjobb hozzávalója és egyben a sikeres munkaszerződés garanciája lehet egy infografikával kombinált önéletrajz.

Sculpt your business!

2014. 04. 22.
Hamarosan új ideológiával fognak megismerkedni elsősorban a hazai startup cégek, illetve az értékesítési hálózatukat, volumenüket jelentős mértékben növelni kívánó cégtulajdonosok, vezetők. A Sculptech megoldásról első ízben nyilatkozik Bodrogközi László, a forgalmazó Neuron c...
A rovat ajánlója
Egy a napokban publikált kutatás szerint vészjóslóan megnövekedtek az elosztott szolgáltatásmegtagadással járó támadások, amelyek egy adott informatikai szolgáltatás teljes vagy ...