Ma: 26°CTiszta idő
RSS
Betűméret növeléseBetűméret csökkentése

Több olyan új terméket is bevezetett az elmúlt időszakban az Invitel, amellyel teljesebbé tette az előfizethető informatikai és ict-szolgáltatásainak körét.

Ezek közé tartozik például a magyar nyelvkörnyezetben működő, interneten keresztül megrendelhető, felhőalapú szervermegoldás, az Invicloud, valamint a felhőbe helyezett virtuális telefonalközpont, az IP Center. A cég közleménye szerint az adatközpontokból nyújtott szolgáltatásaival nem csak a költségek terén, hanem a biztonság, megbízhatóság és hatékonyság szempontjából is képes bármilyen méretű vállalat számára optimális megoldást nyújtani az Invitel.

„Az Invitel célja, hogy adatközponti szolgáltatásaival hatékonyabb és gazdaságosabb működéshez segítse hozzá partnereit.” - mondta Marton László, az Invitel ICT Üzletfejlesztési Igazgatója. „A tapasztalatok azt mutatják, hogy egy it-re szakosodott szolgáltató képes lehet hatékonyabban, megbízhatóbban, biztonságosabban és olcsóbban üzemeltetni a céges informatikát, mintha házon belül oldaná meg mindezt egy vállalat” – tette hozzá.

Címkék: Invitel, adatközpont
Bookmark and ShareCikk nyomtatása
xEzt is figyelmébe ajánljuk:

Inspiráló a növekedés részese lenni

Javorniczky Áron operatív vezérigazgató-helyettesként irányítja az Invitel vállalati és nagykereskedelmi üzletágát. A közgazdász végzettségű szakemberrel tapasztalatairól, vezetői hitvallásáról, egyéni motivációiról és jövőbeni terveiről beszélgettünk.
<1/3>
További friss írások

Human Hungary 2014 - FINAL FOUR

2014. 06. 03.
A Human Hungary 2014 – FINAL FOUR a csapatot, annak felépítését, motiválását, az üzleti stratégiában megmutatkozó jelentőségét mutatta be. Videós összeállítás a konferenciáról.

Kultúrterrorizmus, mint marketing

2014. 06. 02.
A Laibach története 1980-ban, abban a jelképes évben kezdődött, amikor Lengyelországban megalakult a Szolidaritás, Jugoszláviában pedig meghalt Tito. 30 éve provokálnak besorolhatatlan zenei stílusukkal, ami a popot, a metált és az indusztriált is magába foglalja.

Tested az azonosítód

2014. 06. 02.
Sokak szerint a szöveg alapú azonosítás már rég nem biztonságos, itt az idő valami újat találni. Elérkezett a biometriás jelszavak ideje. Hamarosan nem kell betűkombinációkat észben tartanunk, hanem mi magunk leszünk a kulcs az azonosításhoz.

Közösségi kommunikátor

2014. 06. 02.
Gyerekkorában boltos vagy tévébemondó szeretett volna lenni. A 26 éves Szabó Zsuzsa, a nyereményjáték-alkalmazásokat készítő, önkiszolgáló szoftvert működtető, londoni székhelyű Antavo társalapítója, most úgy érzi teljesült az álma: boltos és tévébemondó lehet egyszerre.

Vezetőváltás a Nokia magyarországi vállalatánál

2014. 05. 30.
Ésik Róbert közel 12 év után távozik a Nokia Solutions and Networks Kft.-től. A Nokia utódjául Zagyva Bélát, a Nokia Solutions and Networks TraffiCOM Kft. ügyvezetőjét nevezte ki, aki a továbbiakban a Nokia országigazgatói (country director) pozícióját is betölti.

Újabb 400 szoftverfejlesztő

2014. 05. 30.
Idén még nagyjából 200 fővel bővíti létszámát az EPAM Systems Kft. így év végére 1200 embert foglalkoztat majd Magyarország legnagyobb szoftverfejlesztő vállalkozása.
A rovat ajánlója
A Human Hungary 2014 – FINAL FOUR a csapatot, annak felépítését, motiválását, az üzleti stratégiában megmutatkozó jelentőségét mutatta be. Videós összeállítás a konferenciáról.