Ma: 26°CEső várható
RSS
Betűméret növeléseBetűméret csökkentése

„Fele annyit sem foglalkoznak idehaza a professzionális munkaerő megtalálásával az ict-cégek, mint a világban bárhol.”

Sokkal többet kéne foglalkozniuk a magyarországi ict-vállalatok vezetőinek az igazán rátermett, szakmailag kompetens humán erőforrás biztosításával, állapította meg Szelecki Zsolt, a PwC HR-tanácsadási területének vezetője az ITBusiness & Technology 2013 konferencián. Az első kerekasztal-beszélgetés Barzca György, a Századvég gazdaságkutató vezető elemzője, Budafoki Róbert, a T-Systems Magyarország vezérigazgatója, Klotz Tamás, a Magyar Posta informatikai igazgatója és Gulyás Kovács Gergely, az Infotér elnökségének tagja részvételével zajlott le. Az iparági eszmecserén a magyarországi ict-cégek kilátásairól, versenyszférabeli lehetőségeiről értekeztek a résztvevők.Bookmark and ShareCikk nyomtatása
xEzt is figyelmébe ajánljuk:

Augusztus végén jöhet a MOL Bubi

A nyilvános próbaüzem ideje alatt felmerült hibákat a T-Systems Magyarország augusztus 29-ig lezárja, ezután már teljesen üzemképes, a működést gátló hibáktól mentes közbringarendszert vehetnek majd át a budapestiek.
<1/3>
További friss írások

Human Hungary 2014 - FINAL FOUR

2014. 06. 03.
A Human Hungary 2014 – FINAL FOUR a csapatot, annak felépítését, motiválását, az üzleti stratégiában megmutatkozó jelentőségét mutatta be. Videós összeállítás a konferenciáról.

Kultúrterrorizmus, mint marketing

2014. 06. 02.
A Laibach története 1980-ban, abban a jelképes évben kezdődött, amikor Lengyelországban megalakult a Szolidaritás, Jugoszláviában pedig meghalt Tito. 30 éve provokálnak besorolhatatlan zenei stílusukkal, ami a popot, a metált és az indusztriált is magába foglalja.

Tested az azonosítód

2014. 06. 02.
Sokak szerint a szöveg alapú azonosítás már rég nem biztonságos, itt az idő valami újat találni. Elérkezett a biometriás jelszavak ideje. Hamarosan nem kell betűkombinációkat észben tartanunk, hanem mi magunk leszünk a kulcs az azonosításhoz.

Közösségi kommunikátor

2014. 06. 02.
Gyerekkorában boltos vagy tévébemondó szeretett volna lenni. A 26 éves Szabó Zsuzsa, a nyereményjáték-alkalmazásokat készítő, önkiszolgáló szoftvert működtető, londoni székhelyű Antavo társalapítója, most úgy érzi teljesült az álma: boltos és tévébemondó lehet egyszerre.

Vezetőváltás a Nokia magyarországi vállalatánál

2014. 05. 30.
Ésik Róbert közel 12 év után távozik a Nokia Solutions and Networks Kft.-től. A Nokia utódjául Zagyva Bélát, a Nokia Solutions and Networks TraffiCOM Kft. ügyvezetőjét nevezte ki, aki a továbbiakban a Nokia országigazgatói (country director) pozícióját is betölti.

Újabb 400 szoftverfejlesztő

2014. 05. 30.
Idén még nagyjából 200 fővel bővíti létszámát az EPAM Systems Kft. így év végére 1200 embert foglalkoztat majd Magyarország legnagyobb szoftverfejlesztő vállalkozása.
A rovat ajánlója
A Human Hungary 2014 – FINAL FOUR a csapatot, annak felépítését, motiválását, az üzleti stratégiában megmutatkozó jelentőségét mutatta be. Videós összeállítás a konferenciáról.