Ma: 22°CBorús idő
RSS
Betűméret növeléseBetűméret csökkentése

„Fele annyit sem foglalkoznak idehaza a professzionális munkaerő megtalálásával az ict-cégek, mint a világban bárhol.”

Sokkal többet kéne foglalkozniuk a magyarországi ict-vállalatok vezetőinek az igazán rátermett, szakmailag kompetens humán erőforrás biztosításával, állapította meg Szelecki Zsolt, a PwC HR-tanácsadási területének vezetője az ITBusiness & Technology 2013 konferencián. Az első kerekasztal-beszélgetés Barzca György, a Századvég gazdaságkutató vezető elemzője, Budafoki Róbert, a T-Systems Magyarország vezérigazgatója, Klotz Tamás, a Magyar Posta informatikai igazgatója és Gulyás Kovács Gergely, az Infotér elnökségének tagja részvételével zajlott le. Az iparági eszmecserén a magyarországi ict-cégek kilátásairól, versenyszférabeli lehetőségeiről értekeztek a résztvevők.Bookmark and ShareCikk nyomtatása
xEzt is figyelmébe ajánljuk:

Migrált az Allianz

Évente hárommillió eurót takarít meg működési költségeiből az Allianz Hungária a Frankfurtban kiépített új, regionális adatközpontnak köszönhetően.
<1/3>
További friss írások

Partnert talál a Peppr

2014. 04. 24.
Az alkalmazás azért jóval több sima társkeresőnél: konkrétan arra szolgál, hogy bármikor találhassunk magunknak megfelelő partnert egy kis szerelmi légyottra.

2013 biztonsági trendjei a Symantec szerint

2014. 04. 24.
2013-ban a legnagyobb figyelem a kiberkémkedésre, a személyes adatokat fenyegető támadásokra és a belülről indított rosszindulatú akciókra irányult. Az év végén ismét igazolódott, hogy a kiberbűnözés továbbra is virágzik, és az internetes bűnözők fenyegetései továbbra is része...

Oculus Rift házilag

2014. 04. 24.
A Facebook milliárdokat fizetett a technológiáért, pedig az Oculus Riftet egy kis „házi barkácsolás” beiktatásával is el lehet készíteni. Virtuálisvalóság-sisak 20 dollárból.

Nagyot nőtt a Facebook

2014. 04. 24.
Nyilvánosságra hozta az idei év első negyedévében elért üzleti eredményeit az internetes óriás, amelyek nagyon meggyőző növekedést mutatnak az elmúlt évhez képest.

Vállalkozónak született

2014. 04. 24.
A Ustream tévé magyar alapítójának, Fehér Gyulának a sikertörténete mindössze annyi, hogy két amerikai társával létrehoztak valamit, amire mások is kíváncsiak voltak. Élő, online videóközvetítési rendszert működtetnek, és a jövő televízióját építik.

Ugrásszerűen megnőttek a DDoS támadások

2014. 04. 23.
Egy a napokban publikált kutatás szerint vészjóslóan megnövekedtek az elosztott szolgáltatásmegtagadással járó támadások, amelyek egy adott informatikai szolgáltatás teljes vagy részleges megbénulását okozhatják.
A rovat ajánlója
Az alkalmazás azért jóval több sima társkeresőnél: konkrétan arra szolgál, hogy bármikor találhassunk magunknak megfelelő partnert egy kis szerelmi légyottra.