Menü

Kiemelt témánk

Feliratkozás


Eseménynaptár

előző hónapkövetkező hónap
03_vezer.jpg

Miért is? Mert lehetett fejlődni! Reputációban. Bevételben. Profitban. Ráadásul nem idegbajosan. Sokkal inkább jól megfontoltan, nyugodt, kitartó munkával, stabil, minőségi csapattal. S minden idegszálammal azt érzem, hogy ez a tendencia tovább folytatódhat.

Ilyenkor, év végen az ICT-piac valamely szegmensét meghatározó cégvezetők rendre évet értékelnek és előretekintenek a következő esztendőre. Nekem is ez a házi feladatom. Immár 11. alkalommal, amióta létezik az ITB kiadó. Azt hiszem, már ez a szám is önmagáért beszél – egy független szakmai kiadó tizenegyedszerre is megteheti ezt az amúgy folyamatosan átrendeződő hazai médiapiacon. Persze nem csak a múltról gondolkodom, még ha azt elemezni, tanulságokat leszűrni, kontrollt tartani igenis fontos. De tipikus fejlődésorientált cégtulajdonosként a jövő mindig jobban foglalkoztat. És hát jól informált szakmai kiadóként már látjuk a 2019-es lehetőségeket, melyeket üstökön kell ragadni!

Oly sok ICT-céghez hasonlóan mi is komplex üzletfejlesztésbe fogtunk, újra. Hiszen nem akarunk üldögélni a babérjainkon, meg kell nézzük, hová juthat el az ITB média-portfólió. Igen jó üzletfejlesztési szakemberekkel vagyok körbevéve, akik megnyugtattak, hogy nem ördögtől való, ha a fejlesztésekbe év végén kezdünk bele. Ki ne akarna tökéletes év eleji startot? Konkrét tényekre alapozva és a nemzetközi trendek figyelembe vételével megtörténnek a (termék)fejlesztések. Ennek első eredménye a 2019-es első ITBUSINESS megjelenésekor látható lesz mindenki számára: a piaci igényekhez strukturált tartalmú és nemcsak felfrissített, hanem átdizájnolt arculatú lapot nyújtunk át február 5-én. Februárban pedig a hasonló folyamatokon keresztülmenő, megújuló BEHAVIOUR magazinnal lépünk színre. S ha már üzletet fejlesztünk, akkor mindennek az event-portfólióra is ki kell terjednie! Az ITB rendezvényeinek igen jó a reputációja, de ahhoz, hogy ebben a konferencia-cunami időszakban továbbra is kitűnhessünk az unikális tartalommal és formai megoldásokkal, tennünk kell érte, nem pedig belenyugodni – az amúgy fontos és a lelkünket igencsak ápolgató – pozitív ügyfélvisszajelzésekbe. Készülünk tehát a „premierre”, márciusra, az ITBUSINESS&TECHNOLOGY konferenciára. Mindeközben nekiduráljuk magunkat annak, hogy online területen is méltó polcra helyezzük az itbusiness.hu-t.

Azzal kezdtem, hogy szerettem ezt az évet, mert lehetett fejlődni. Azt hiszem, ugyanez igaz a jövőre vonatkozóan: már most szeretem, hiszen olyan a környezet, olyanok a fejlesztési irányaink, hogy mind a fejlődés lehetőségét hordozzák magukban. Ráadásul mindehhez magunk mellett tudhatjuk azt a stratégiai csapatot, akikkel már jó néhány sikeres üzletfejlesztést végigvittünk, s akikkel garantált az újabb siker!

Látva az indulást, nem hiszem, hogy 2019-ről egy év múlva nehéz lenne ugyanígy elmondani, hogy igenis, szeret(t)em ezt az évet.

Rovatok

Karrierszkenner

Kíváncsi, hol dolgozik egykori kollégája, üzleti partnere?
Szeretné, ha az ön karrierjéről is hírt adnánk?

Böngésszen és regisztráljon!

Jelenleg 2070 személy szerepel adatbázisunkban.
Az utolsó regisztrált:Kisgergely Kornél

A legkeresettebb emberek:

Cégszkenner

Melyek az ict-iparág legfontosabb cégei?
Melyek a fontosabb felhasználók más iparágakból?

Regisztrálja cégét Ön is!

Jelenleg 4933 cég szerepel adatbázisunkban.

A legkeresettebb cégek: