Menü

Kiemelt témánk

Feliratkozás


Eseménynaptár

előző hónapkövetkező hónap
72_Palencsar_Miklos

Palencsár Miklós. Nem lehet szemet-fület becsukva nem tudomásul venni, mennyire számít, sőt döntő tényező lett a cégvezetésben és a sport szférában is a pszichológia. A professzionális, személyiségtípus-feltérképező, döntés- és viselkedéselemző pszichológia, amely egészen új alapokra helyezte a korábbi tudást.

Ennek megfelelően idén sem meglepetés, hogy Palencsár Miklóst, a 3B System frontemberét a Top 25-ben látjuk, ezúttal a 6. helyen. Számtalan cégvezető és csapat köszönheti neki, hogy személyiségtípusát, vezetői képességeit olyan átfogó rendszerben ismerhette meg, amelynek segítségével új irányvonalat tudott meghatározni önmaga, és új stratégiát a vállalata, csapata számára. Példaként említjük, hogy hazánkban segítségükkel először alkalmazták a viselkedés alapú rendszert nemzetközi sportversenyen.

Az ITB fejlesztéséért is felelős szakember és a 3B igen aktív évet zárt tavaly, majd nyitott idén, három kiemelten fontos esemény is történt házuk táján. Az első, hogy elkészültek a „4 poles WLPB” elemzésükkel, amely a világon elsőként részletezi egyszerre a személyiséget és a viselkedést, ráadásul az elemzett személy egész életére vonatkozóan, vagyis a gyermekkortól kezdve a karrieren át a nyugdíjas évekig bezáróan. Ezenkívül a 3B tesztjeit és rendszerét bejegyezte a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala, tehát ma már tanúsítvánnyal ellátott tagja a műnyilvántartásnak – ezzel az első európai, viselkedésalapú pszichológiai rendszer hivatalosan is a világon. Harmadrészt az új generációs kutatásaiknak köszönhetően generációs elméletük messzemenően túlmutat a hagyományos X, Y és Z generáció általános, európai viszonylatban napjainkra már elavult tudásbázisán. A főként 21–32 évesek, valamint 33–44 évesek döntési mechanizmusával kapcsolatos kutatásaikon és elemzéseiken alapuló rendszerünk több multinacionális cég és szövetség stratégiai hátterét jelenti, míg a 3B stratégiai tanácsadó a generációs fejlesztések terén.

Palencsár Miklós adatlapja honlapunkon

Rovatok

Karrierszkenner

Kíváncsi, hol dolgozik egykori kollégája, üzleti partnere?
Szeretné, ha az ön karrierjéről is hírt adnánk?

Böngésszen és regisztráljon!

Jelenleg 2074 személy szerepel adatbázisunkban.
Az utolsó regisztrált:Németh Péter

A legkeresettebb emberek:

Cégszkenner

Melyek az ict-iparág legfontosabb cégei?
Melyek a fontosabb felhasználók más iparágakból?

Regisztrálja cégét Ön is!

Jelenleg 4964 cég szerepel adatbázisunkban.

A legkeresettebb cégek: