Menü

Kiemelt témánk

Feliratkozás


Eseménynaptár

előző hónapkövetkező hónap
75_Gyorko_Zoltan_GYU_9187.jpgGyörkő Zoltán

Valószínűleg ő maga sem tudná megszámolni, hány médiumnak mesélte már el a sikerreceptjét. Györkő Zoltán nevét a Balabit elmúlt 18 éve során ismerhette meg az informatikai szakma.

Egy kollégiumi szobából indulva alapította meg társaival együtt a vállalatot (garázscégként, ma startupnak hívnánk). Már akkor azt tűzte ki céljául, hogy globálisan ismert IT-biztonsági márkát építenek fel, és olyan technológiákat fejlesztenek, melyeket a világ minden kontinensén használnak majd. Gyakorlatilag a nulláról építette fel azt a vállalatot, amely 2018 januárjára 250 főt foglalkoztatott, irodával rendelkezett New Yorkban, Moszkvában, Párizsban és Londonban. Nemcsak Magyarország, de a régió egyik legsikeresebb technológiai vállalatává „nevelte gyermekét”.

Karrier:

– 2018– One Identity, general manager, log management üzletág

– 2012– Balabit, vezérigazgató

– 2000–2012 Balabit, üzletfejlesztési igazgató

– 2014: IVSZ, az év menedzsere az infokommunikációban

 

2018 elején ütötte nyélbe azt az üzletet, amely a hazai IT-szakma egyik legnagyobb durranása lett az idei évben. Az amerikai One Identity felvásárolta a Balabitet, ami nemcsak a vállalat tulajdonosai számára jelentett rendkívül jövedelmező sikert, hanem a cég által fejlesztet technológiák továbbfejlődése szempontjából is mérföldkő. A szakember közel egy éven keresztül dolgozott a tranzakció létrejöttén. Az üzlet megkötése azonban közel sem jelentette a projekt lezárását: elkezdődött az az integrációs folyamat a két cég között, melynek levezénylése Györkő Zoltánra hárult. Ennek keretében a felvásárlás bejelentése óta átalakításra kerültek a sales és marketingfolyamatok, összeolvadt a vállalatok infrastruktúrája, átalakultak a mérnöki szolgáltatások (ide értve a terméktámogatás, tanácsadás és integráció területét). További változás, hogy a szakember az akvizíciót követően a One Identitynél vice president pozícióban tette/teszi mindezt, miközben az amerikai vállalat Log Management üzletágának general manageri pozícióját is betölti. Tehát arra a klasszikus kérdésre a Ponyvaregényből, hogy „Örülünk, Vincent?”, igen a válasz.

Rovatok

Karrierszkenner

Kíváncsi, hol dolgozik egykori kollégája, üzleti partnere?
Szeretné, ha az ön karrierjéről is hírt adnánk?

Böngésszen és regisztráljon!

Jelenleg 2054 személy szerepel adatbázisunkban.
Az utolsó regisztrált:Lakovich Nándor

A legkeresettebb emberek:

Cégszkenner

Melyek az ict-iparág legfontosabb cégei?
Melyek a fontosabb felhasználók más iparágakból?

Regisztrálja cégét Ön is!

Jelenleg 4911 cég szerepel adatbázisunkban.

A legkeresettebb cégek: