Menü

Kiemelt témánk

Feliratkozás


Eseménynaptár

előző hónapkövetkező hónap
top_Palencsar_Miklos_420

Jókora meglepetést okozott az ict-szektorban azzal, hogy három évvel ezelőtt felkerült Top 25-ös listánkra, hisz jó üzletfejlesztési szakemberként mindig a háttérben tevékenykedik.

Palencsár Miklós
2013-ban viszont már természetes volt, hogy az ITB fejlesztéséért is felelős szakember a legfontosabb ict-topmenedzserek közé került. Tavaly pedig már a dobogó harmadik fokára lépett fel, a széles körben ismertté vált, az embertípusokról írt, saját, önálló elméletén alapuló könyvének és az általa kidolgozott rendszernek, köszönhetően. Palencsár Miklós az első szakember, aki önálló üzleti stratégia kialakítására is alkalmas pszichológiai rendszert jegyez Európában.

Nem kis bravúr, hogy sikerült megismételnie tavalyi helyezését. A viselkedés alapú üzleti megoldások a menedzsment- és értékesítési képzések, üzleti stratégia építése terén ma már igen sokak által alkalmazott új üzletággá váltak, ami nyilván a 3B eredményein is jól látszik. Az elmúlt évben több mint 5000 személy komplex személyiségelemzését végezték el (megrendelésre), csak Magyarországon 96 képzési napot tartottak, valamint kilenc vállalkozás új üzleti stratégiáját építettek fel. A viselkedés alapú menedzsment képzésekkel sikerült betörniük a multinacionális vállalatok körébe is, a pénzügyi szektorral indítva.

Óriási eredmény továbbá, hogy először alkalmazták a viselkedés alapú rendszert nemzetközi sportversenyen, miután a 3B a Magyar Kézilabda Szövetség pszichológiai partnerévé lépett elő, s immár egy éve „tréningeli” legjobbjainkat. A megbízatást az az elért eredmények okán a kiterjesztették a 2016-os riói Olimpiáig. Az edukáció terén is nagyot lépett előre cégével és módszerével: létrehozták az első, a gyerekek személyiségtípusát komplexen felmérő tesztet, a 3B juniort. Arra pedig közösen lehetünk büszkék, hogy az ITB–3B kooperációjában tavaly ősszel indult itbehaviour befutott, az egyik legolvasottabb lappá vált a hr iránt fogékony emberek körében.

 

Palencsár Miklós adatlapja oldalunkon

Rovatok

Karrierszkenner

Kíváncsi, hol dolgozik egykori kollégája, üzleti partnere?
Szeretné, ha az ön karrierjéről is hírt adnánk?

Böngésszen és regisztráljon!

Jelenleg 2074 személy szerepel adatbázisunkban.
Az utolsó regisztrált:Németh Péter

A legkeresettebb emberek:

Cégszkenner

Melyek az ict-iparág legfontosabb cégei?
Melyek a fontosabb felhasználók más iparágakból?

Regisztrálja cégét Ön is!

Jelenleg 4964 cég szerepel adatbázisunkban.

A legkeresettebb cégek: