Menü

Kiemelt témánk

Feliratkozás


Eseménynaptár

előző hónapkövetkező hónap
top_Palencsar_Miklos_420

Nem szeret a középpontban lenni, de nem is a „rivaldafény” hozta meg a sikert számára, még annak ellenére sem, hogy tulajdonképpen egész karrierje a médiapiachoz kötődik.

-
Palencsár Miklós
Nemzetközi imázsépítő

Ez azért van, mert ő nem az a típusú ember, akit a kirakatba raknak, hiszen ő rendezi be a boltot. Az ict-piacot is gyorsan kiismerte, ezen a területen az ITB üzletfejlesztési tanácsadójaként hívta fel magára a figyelmet a hazai viszonylatban igen kevéssé ismert business mentorok körében. A tavalyi évben, az első Top 25-ös listán a 10. helyen debütált, köszönhetően elsősorban annak, hogy az ITB-nél végzett munkájának eredményeként a kiadó az ict-piac vezető médiavállalkozásává vált, a válság éveiben is növelve bevételét és profitját.

Az idén Berlinben élő üzletember 2012-ben kizárólag mentoráltjaira koncentrált, egyikük Németországban, a másik Spanyolországban, ketten pedig Magyarországon vezetik vállalkozásaikat. Természetesen az itbusinessnél sem álltak le a fejlesztések, Palencsár Miklós segítségével 2011 októberében egy új magazint indítottunk itbridge néven. Az addig nem ismert koncepciójú, a leendő informatikai menedzsereket megszólító lap a végzős informatikusok körében pár hónap leforgása alatt kiemelkedő ismertségre és reputációra tett szert, imádták a diákok, de elismerést vívott ki a szakmai elitnél is. Emellett folytatódott az ITB üzletfejlesztése is, amely idén is meglepő kiugrásokat hozott.

Palencsár Miklós a hosszú távú megbízásokban hisz, s amibe belefogott, azt végig is viszi, rendre sikeres eredményekkel; nem csoda, hogy ict-berkekből is egyre többen keresik társaságát. A sikert valósággal sugározza.

Ennek ellenére továbbra sem szívesen van reflektorfényben, ugyanakkor úgy döntött, ha nem is közvetlenül, közvetett módon minden vállalkozás fellendítésében szívesen segít: berlini tartózkodása alatt üzletfejlesztési sikereinek alapját jelentő Behaviour Based Business stratégiai elméletét könyvben írta meg: ezt nemsokára az üzleti döntéshozók is elolvashatják.

Palencsár Miklós

– 2005– Business mentor (média)

– 2003– Üzletfejlesztési tanácsadó (média/járműipar/it/pénzügy)

– 2000–2005 Trader Classified Media/Expressz Magyarország, sales support manager; értékesítési vezető; értékesítési, stratégiai igazgató; Szuperinfó országos hálózat vezetője

– 1998–1999 Citibank Hungary, outbound manager, személyi bankár

 


 

Rovatok

Karrierszkenner

Kíváncsi, hol dolgozik egykori kollégája, üzleti partnere?
Szeretné, ha az ön karrierjéről is hírt adnánk?

Böngésszen és regisztráljon!

Jelenleg 2074 személy szerepel adatbázisunkban.
Az utolsó regisztrált:Németh Péter

A legkeresettebb emberek:

Cégszkenner

Melyek az ict-iparág legfontosabb cégei?
Melyek a fontosabb felhasználók más iparágakból?

Regisztrálja cégét Ön is!

Jelenleg 4964 cég szerepel adatbázisunkban.

A legkeresettebb cégek: