Menü

A konferenciapiac mára telítődött, a résztvevők egyre jobban meggondolják, hogy milyen esemény miatt szakadnak ki az intenzív munkából. Éppen ezért vagyunk büszkék arra, hogy az ITB szakmai konferenciái egyre több menedzsert mozgatnak meg. Ez igaz az ICT-szektor évnyitó szakmai rendezvényére, az ITBusiness&Technologyra is. Mindez talán annak is köszönhető, hogy ma már számos prémium cég van a piacon, az ITB pedig ugyanúgy prémiumot nyújt(ott), ahogyan eddig is.

A már hagyományos ITBusiness&Technology (ITB&T) konferencia idén több szempontból sem volt tradicionális. Ezen persze nem kell csodálkozni, hiszen aki ismer bennünket, az jól tudja, hogy mi magunk is unnánk, ha mindig ugyanúgy történne minden. Természetesen nem öncélúan alakítgattuk kétnaposról egynaposra, vidéki helyszínről budapestire a rendezvényt, hanem például azért, mert a médiumi lét a folyamatos megújulásról (is) szól. No meg azért, mert az ICT-szektortól sem idegen a változás, hiszen őrült iramban fejlődik. Mindezek mellett talán a legfontosabb szempont mégis az volt, hogy kompaktabbra akartuk venni a konferenciát. A felső vezetők nem tudnak és nem is nagyon akarnak napokra elszakadni a munkájuktól – nekünk tehát nem lehet az a célunk, hogy ezt az attitűdöt közvetítsük feléjük. A tavalyi INSIDE vonalvezetésének megfelelően alakítottuk át az idei ITB&T konferenciát. Bejött akkor is, bejött most is… Mint ahogy az is bevált, hogy tavaly kicsit már becsempésztük, idén pedig valamivel erőteljesebben behoztuk az üzleti vezetőket közvetlenül érintő stratégiai és HR-kérdéseket is egy alapvetően technológiai fókuszú konferenciába. Jó döntésnek bizonyult ez is.

Korábban nem gondoltam, hogy nagy létszámú prémium konferenciát is tető alá lehet hozni. Nagy dolog, ha 231 vezető kíváncsi ránk! Pontosabban arra a tartalomra, amit összeállítottunk, azokra az előadókra, akiket felkértünk. Egy prémium rendezvényen mindig benne van a pakliban, hogy kevesen maradnak a teremben, ha nem elég érdekes a téma vagy nem elég impulzív az előadó. Most egész nap telt ház volt! És eközben élénk szakmai beszélgetés is folyt egy igazi kiállítói térben. Azt hiszem, azt is értékelték a résztvevők, hogy egy konferencia lehet PR-felhangoktól mentes. Erre törekedtünk, és lám, így is lehet profitábilis egy nagyrendezvény. Persze az is örömmel tölt(ött) el, hogy a visszajelzések alapján üzlet-üzlet hátán született.

Szintén jót tett az ITBusiness&Technologynak, hogy most már ehhez a konferenciához köthető a legsikeresebb ICT-cégeket rangsoroló toplista, no meg a legsikeresebb ICT-cég díj is. Azt gondolom, az elmúlt években megtanultunk díjakat alapítani, és azt látjuk, hogy ezeknek a díjaknak nagyon komoly presztízse van. Jó volt megélni ezt az ITBusines&Technology konferencián is – a direkt és az indirekt visszajelzésekből is ez jött át.

Hogy jövőre milyen lesz ITB&T, azt még nem tudom, de azt már igen, hogy nekirugaszkodtunk a következő nagyrendezvénynek, a Human Hungarynek, amely ezúttal valamennyi iparág egyik legfontosabb megoldandó feladatához köthető: a talent menedzsment kérdéskörét járja komplex módon körbe. Bízom benne, hogy május 23-án egy újabb nagy létszámú prémium rendezvényt valósítunk meg, méghozzá iparágfüggetlenül.

P.S.: Az ITBusness&Technology technológia témáit ebben a lapszámban több cikkben is feldolgoztuk.

Rovatok

Karrierszkenner

Kíváncsi, hol dolgozik egykori kollégája, üzleti partnere?
Szeretné, ha az ön karrierjéről is hírt adnánk?

Böngésszen és regisztráljon!

Jelenleg 2012 személy szerepel adatbázisunkban.
Az utolsó regisztrált:Nelson Amanda

A legkeresettebb emberek:

Cégszkenner

Melyek az ict-iparág legfontosabb cégei?
Melyek a fontosabb felhasználók más iparágakból?

Regisztrálja cégét Ön is!

Jelenleg 4781 cég szerepel adatbázisunkban.

A legkeresettebb cégek: