Menü

Kiemelt témánk

Feliratkozás


Eseménynaptár

előző hónapkövetkező hónap
great partnership
Forrás: ITB

Jó kapcsolatot ápol egymással a két cég, ezért a jövőben még szorosabbá fűzné a szálakat, amelynek eredménye a céges szolgáltatások portfólióinak új lehetőségekkel való bővülését jelentené.

 

Partneri megállapodást kötött a ZyXel Communications az EQUICOM Méréstechnikai Kft. nevű mérőműszer-gyártó vállalatának magyarországi képviselőjével. Az együttműködés annak érdekében jött létre, hogy a jövőben mindkét fél igénybe vehesse a vezeték nélküli hálózatok teljes körű tervezési, kiépítési és felügyeleti technológiáját. A két gyártó termékeik közös felhasználásakor nyújt kedvezményt partnereinek.

Cseh Levente, a ZyXel magyarországi ügyvezetője az itbusiness kérdésére válaszolva elmondta, hogy remek kapcsolat kezd kialakulni a ZyXel és az EQUICOM között, és a jövőben a két vállalat még szorosabbra szeretné fűzni a viszonyt. „Onnan jött az ismeretség, hogy a Graphisoft Parkban közösen építettünk ki egy vezeték nélküli rendszert, és az összebarátkozás után elindítottunk egy közös promóciós projektet, amelynek keretében kedvezményeket biztosítunk egymás termékeire” – mondta a ZyXel ügyvezetője. Mint kifejtette, a jövőben a ZyXel szeretné fölhasználni az EQUICOM infrastruktúráját, vagyis vezeték nélküli hálózatok monitorozására kifejlesztett hardveres és szoftveres megoldásokkal bővítené a vállalat jelenlegi portfólióját.

 

ZyXel

Karrierszkenner

Kíváncsi, hol dolgozik egykori kollégája, üzleti partnere?
Szeretné, ha az ön karrierjéről is hírt adnánk?

Böngésszen és regisztráljon!

Jelenleg 2074 személy szerepel adatbázisunkban.
Az utolsó regisztrált:Németh Péter

A legkeresettebb emberek:

Cégszkenner

Melyek az ict-iparág legfontosabb cégei?
Melyek a fontosabb felhasználók más iparágakból?

Regisztrálja cégét Ön is!

Jelenleg 4964 cég szerepel adatbázisunkban.
Az utolsó regisztrált:ADAPTO Solutions Kft.

A legkeresettebb cégek: