Menü

Kiemelt témánk

Feliratkozás


pickaprinter
Forrás: SMSG Mobile Print

Nincsenek nagyon könnyű helyzetben a nyomtatógyártók. Ezért méltó érdeklődésre a PickaPrinter közösséginyomtató-kezdeményezés, amely a napokban indult Budapesten.

Nyomtató a kávézóban
„Hogy ez nem jutott az eszembe!” – mérgelődhet bárki, aki eddig is tudta, hogy a mostani irodai nyomtatók mind internetesek és hogy mindenkinek van okostelefonja. A Ricohnak és a Nextentnek eszébe jutott. Újabb szolgáltatással bővült ugyanis a hazánkban is elérhető közösségi szolgáltatások köre. A Nextent legújabb, közösségi nyomtató- megosztó platformjának köszönhetően bárki megoszthatja nyomtatóját másokkal. A PickaPrinter közösségi nyomtató-megosztó szolgáltatás asztali számítógépről és mobileszközről egyaránt elérhető. Az első közösségi nyomtatóhely a RICOH jóvoltából az Eiffel téri Costa Coffee-ban valósult meg.

Az ingyenes alkalmazás iOS és Android eszközökre egyaránt letölthető. Segítségével a felhasználók bárhol, bármikor, rendhagyó időpontokban is tudnak nyomtatni. Az app segít a hozzánk legközelebb eső PickaPrinter közösségi nyomtatóhely kiválasztásában is. Az Eiffel téri Costa Coffee-ban kihelyezett színes Ricoh nyomtató és a hozzá kapcsolódó PickaPrinter alkalmazás segítségével a kávézóba betérő vendégek kinyomtathatják dokumentumaikat a vendéglátóipari kirendeltségben elhelyezett nyomtatón. A kávézólánc vezetője, Gótzy Miklós elmondta: „A PickaPrinter segítségével azon vendégeinknek szeretnénk kedvezni, akik már most is hozzánk szervezik üzleti találkozóikat, megbeszéléseiket.”

„A fejlesztés elmúlt néhány hónapja alatt számos elképzelést vetettünk el és emeltünk be, míg megszületett a mai formában látható végeredmény. A folyamat természetesen nem áll meg, rengeteg ötletünk van. Célunk, hogy rövid időn belül országszerte, és később az országhatárokon túl is bővítsük a kiszolgálóhelyek listáját, illetve a PickaPrinter kezdeményezés lelkes felhasználóinak körét.” – nyilatkozta Adorján Gábor, a Nextent Informatika Zrt. termékfejlesztési vezetője.

„Terveink szerint a Ricoh márkát a PickaPrinter által tovább népszerűsíthetjük a végfelhasználók körében. Külön örömünkre szolgál, hogy a PickaPrinter missziója szervesen illeszkedik a 2013. július 1-jén megkezdett Ricoh New World Of Work (NWOW) koncepciójába, mely az egész szervezeti működésünket reprezentálja. Az NWOW-ban történő munkavégzés a távmunka keretei szerint történik, mely által mérhető hatékonyságnövekedést és költségcsökkentést tapasztaltunk. „A Munka Új Világával” célunk, hogy a felhalmozott tudást tovább adjuk partnereinknek.” – nyilatkozta Kustos Ferenc, a Ricoh Hungary kereskedelmi igazgatója.

Karrierszkenner

Kíváncsi, hol dolgozik egykori kollégája, üzleti partnere?
Szeretné, ha az ön karrierjéről is hírt adnánk?

Böngésszen és regisztráljon!

Jelenleg 2074 személy szerepel adatbázisunkban.
Az utolsó regisztrált:Kisgergely Kornél

A legkeresettebb emberek:

Cégszkenner

Melyek az ict-iparág legfontosabb cégei?
Melyek a fontosabb felhasználók más iparágakból?

Regisztrálja cégét Ön is!

Jelenleg 4960 cég szerepel adatbázisunkban.
Az utolsó regisztrált:EcoSim Kft.

A legkeresettebb cégek: