Menü
5G
Forrás: fortune.com

A zalaegerszegi tesztpálya jó alapot ad arra, hogy Magyarország váljon az 5G fejlesztések egyik európai központjává, és akár régiós vezető szerepet játsszon az új hálózati technológia és a ráépülő okos megoldások tesztelésében.

Együttműködési megállapodást írt alá a zalaegerszegi MOBIL 2017 Járműipari Szakkiállításon és Konferencián a város, a kormányzat, az Autóipari Próbapálya Zala, valamint a Magyar Telekom és leányvállalata, a T-Systems Magyarország. A fejlesztések keretében a Telekom kísérleti 5G mobilkommunikációs hálózat kiépítését kezdi meg a Zalaegerszegen létesülő járműipari tesztpályán.

Jelenleg még a 4G, illetve a 4G+ mobilhálózat jelenti az elérhető legmodernebb mobilhálózati technológiát, a jövő infrastruktúrája viszont már egyértelműen az 5G-re épül. A T-Systems Magyarország kompetenciáinak révén a legfejlettebb digitális infrastruktúrán működő alkalmazások is eljuthatnak a városba, és a vállalat együttműködik az önvezető autók, valamint a „smart” közlekedési megoldások tesztelésében és kialakításában.

Karrierszkenner

Kíváncsi, hol dolgozik egykori kollégája, üzleti partnere?
Szeretné, ha az ön karrierjéről is hírt adnánk?

Böngésszen és regisztráljon!

Jelenleg 1977 személy szerepel adatbázisunkban.

A legkeresettebb emberek:

Cégszkenner

Melyek az ict-iparág legfontosabb cégei?
Melyek a fontosabb felhasználók más iparágakból?

Regisztrálja cégét Ön is!

Jelenleg 4703 cég szerepel adatbázisunkban.
Az utolsó regisztrált:REVOLUTION Software Kft.

A legkeresettebb cégek: