Menü
5G
Forrás: fortune.com

A zalaegerszegi tesztpálya jó alapot ad arra, hogy Magyarország váljon az 5G fejlesztések egyik európai központjává, és akár régiós vezető szerepet játsszon az új hálózati technológia és a ráépülő okos megoldások tesztelésében.

Együttműködési megállapodást írt alá a zalaegerszegi MOBIL 2017 Járműipari Szakkiállításon és Konferencián a város, a kormányzat, az Autóipari Próbapálya Zala, valamint a Magyar Telekom és leányvállalata, a T-Systems Magyarország. A fejlesztések keretében a Telekom kísérleti 5G mobilkommunikációs hálózat kiépítését kezdi meg a Zalaegerszegen létesülő járműipari tesztpályán.

Jelenleg még a 4G, illetve a 4G+ mobilhálózat jelenti az elérhető legmodernebb mobilhálózati technológiát, a jövő infrastruktúrája viszont már egyértelműen az 5G-re épül. A T-Systems Magyarország kompetenciáinak révén a legfejlettebb digitális infrastruktúrán működő alkalmazások is eljuthatnak a városba, és a vállalat együttműködik az önvezető autók, valamint a „smart” közlekedési megoldások tesztelésében és kialakításában.

Karrierszkenner

Kíváncsi, hol dolgozik egykori kollégája, üzleti partnere?
Szeretné, ha az ön karrierjéről is hírt adnánk?

Böngésszen és regisztráljon!

Jelenleg 1997 személy szerepel adatbázisunkban.
Az utolsó regisztrált:Fazekas Barbara

A legkeresettebb emberek:

Cégszkenner

Melyek az ict-iparág legfontosabb cégei?
Melyek a fontosabb felhasználók más iparágakból?

Regisztrálja cégét Ön is!

Jelenleg 4740 cég szerepel adatbázisunkban.

A legkeresettebb cégek: