Menü

Eseménynaptár

work at home again
Forrás: ITB

Könnyen megoldható, csak egy jó kis csoportmunka rendszerre van szükség, ami a végfelhasználó és a vállalati informatika számára egyaránt egyszerűbbé teszi az e-mailek, naptárbejegyzések, névjegyek és feladatok kezelését.

A Novell friss ajánlata a fentiekre a GroupWise 2014, amelynek hazai piaci debütálását épp a minap jelentette be a NetIQ Novell SUSE Magyarországi Képviselet. A Novell biztonságos és megbízható csoportmunka-rendszerének legújabb kiadása. Az e-mail, azonnali üzenetküldő, naptár- és feladatkezelő szolgáltatásokat magában foglaló megoldás támogatja az Active Directory címtárakat, illetve lehetővé teszi a Novell GroupWise és a Microsoft Exchange rendszerek egyidejű alkalmazását a vállalaton belül, így magas szintű együttműködést és alacsony működési költségeket biztosít a vegyes környezetekben.

A megújult otthon nézetben (Home View) a felhasználók egyetlen konzolon tekinthetik át az összes, napi szinten használt eszközt és webes alkalmazást, az e-mailektől kezdve az RSS értesítéseken és naptárbejegyzéseken át a kollégákkal közös munkaterületekig. A GroupWise adatszinkronizációs eszköze segítségével továbbá bármilyen ActiveSync-képes mobilkészülékkel szinkronizálhatók a megoldásban tárolt adatok, így a felhasználók bármikor, bárhonnan biztonságosan végezhetik a munkájukat.

A GroupWise 2014 újdonságai az informatikai részlegek számára is biztosítják a mobil munkavégzést egy új, webalapú adminisztrációs konzol segítségével, amely egy böngészőn keresztül bárhonnan hozzáférést biztosít a felügyeleti funkciókhoz.

NetIQ Novell SUSE Magyarországi Képviselet

Karrierszkenner

Kíváncsi, hol dolgozik egykori kollégája, üzleti partnere?
Szeretné, ha az ön karrierjéről is hírt adnánk?

Böngésszen és regisztráljon!

Jelenleg 2024 személy szerepel adatbázisunkban.
Az utolsó regisztrált:Szabó Zsolt- Sharp

A legkeresettebb emberek:

Cégszkenner

Melyek az ict-iparág legfontosabb cégei?
Melyek a fontosabb felhasználók más iparágakból?

Regisztrálja cégét Ön is!

Jelenleg 4830 cég szerepel adatbázisunkban.
Az utolsó regisztrált:SERCO Informatika Kft.

A legkeresettebb cégek: