Menü
itb&t_1
Forrás: ITB
Hagyományosan hetedik éve rendeztük meg az ITBusiness&Technology konferenciát, mégsem volt hagyományos, sőt! Felpörgettük a dolgokat és idén egyetlen napba sűrítettünk megannyi információt, tudást, beszélgetést. A nap végén pedig kiderült, melyik ICT-cég lett a tavalyi év legsikeresebbje a Top 52-es szavazásunkon.

Tudjuk, hogy a konferenciapiac mára telítődött, a résztvevők pedig nagyon is meggondolják, milyen eseményre szakítanak időt. Ezért is láttuk örömmel, hogy az ITBusiness&Technology (ITB&T) továbbra is húzó iparági rendezvénynek számít, ahová érdemes ellátogatnia a piaci szektor (akár KKV, akár multi cég) képviselőinek éppúgy, mint az állami szereplőknek. Minden idők legjobb résztvevői számát hozta az ITB-nek a február 20-i rendezvény: összesen 231-en voltak kíváncsiak az ITB&T-re.

 

Ezúttal Budapesten, a Kempinski hotelben gyűltünk össze, a konferencia vezérfonala pedig a szuperhősök világába kalauzolta a résztvevőket. Miért? Mert a mostani, döntéshozói pozícióban lévő, 30-as, 40-es éveiben járó generáció a képregényekkel, szuperhősökkel „együtt” nőtt fel. És mi az, amit a szuperhősök általában nagyon jól tudnak? Megmenteni a világot, minden helyzetben. Például egy Szupergyors Internet Projekt, Digitális Oktatási Stratégia vagy Digitális Startup Stratégia megvalósításával. Forgószínpados kerekasztal-beszélgetéseinken ezen projektek aktuális állapotát veséztük ki a konferencia technológiai blokkjában – az erről szóló, részletes írásunkat a márciusi ITBUSINESS magazinban olvashatja.

 

Természetesen érintettük a digitális átállás okozta kihívásokat és veszélyeket is a vállalatok életében, míg a stratégiai blokk a különböző generációk vezetésbeli jellemzőit, főbb személyiségjegyeit, valamint a staféta átadását-átvételét mutatta be konkrét családi történeteken keresztül – részletes írásunkat a konferencia második blokkjáról a márciusi ITBEHAVIOUR magazinban olvashatja.

 

A nap záróakkordját és egyben legfőbb újítását az a díjátadó gála jelentette, amelyet idén első alkalommal, de hagyományteremtő céllal szerveztünk meg. A konferenciánkat megelőző Top 52-es szavazás eredményeit itt ismerhette meg a publikum, és természetesen átadtuk a győztesnek, vagyis 2016 legsikeresebb ICT-cégének járó, már jól ismert ITB-kockát.

 A Top 52-es rangsor

1.  Invitech Solutions
2.  IT Services Hungary
3.  Quadron
4.  Balasys
5.  4iG
6.  Enterprise Group
7.  3B System
8.  Ustream, an IBM Company
9.  T-Systems Magyarország
10. NEXON

A teljes listát ITT találja!


Nagyszerű érzés több száz szakmabelit egy közös délutánra, estére összekovácsolni, és az éjfélig tartó, pezsgő beszélgetések alapján úgy érezzük, nem csak nekünk volt az.

Karrierszkenner

Kíváncsi, hol dolgozik egykori kollégája, üzleti partnere?
Szeretné, ha az ön karrierjéről is hírt adnánk?

Böngésszen és regisztráljon!

Jelenleg 1992 személy szerepel adatbázisunkban.
Az utolsó regisztrált:Csepely-Knorr Kristóf

A legkeresettebb emberek:

Cégszkenner

Melyek az ict-iparág legfontosabb cégei?
Melyek a fontosabb felhasználók más iparágakból?

Regisztrálja cégét Ön is!

Jelenleg 4729 cég szerepel adatbázisunkban.

A legkeresettebb cégek: