Menü

Kiemelt témánk

Feliratkozás


Eseménynaptár

előző hónapkövetkező hónap
mobil_halozat
Forrás: World Atlas

A független, német P3 Communications legfrissebb mérései alapján a hazai mobilszolgáltatók közül a Telekom mobilhálózata érte el a hang- és az adatszolgáltatások terén is a legjobb összesített eredményt.


A P3 Communications interneten is közzétett tanúsítványa szerint a Magyar Telekom „Best in Test“ minősítést ért el a Mobile Benchmark Hungary 09/2017 felmérésen, a maximális 1000-ből megszerzett 928 pontos eredményével. A Telekom a két évvel ezelőtt nyilvánosságra hozott 06/2015 felmérésen elért 895 pontjához képest az utóbbi időszak célirányos fejlesztéseinek eredményeképpen további jelentős minőség-emelkedést könyvelhet el.

A nemzetközi menedzsment-tanácsadó, -támogató és ipari megoldásszállító német cég szeptemberben végezte a méréseket azzal a céllal, hogy az ügyfél szemszögéből állapítsa meg a telekommunikációs szolgáltatók mobilhálózatainak minőségét. A felmérés a jelenlegi mobilhálózatok széles szolgáltatási spektrumát átölelte (például a le- és feltöltési sebességet, hívássikerességet, web böngészést, beszédminőséget); a szolgáltatók mobilhálózatait mind beszéd-, mind adathasználat szempontjából mérték. A Magyar Telekom a beszédcélú és az adatátviteli mobilszolgáltatások terén is az első helyen végzett az összesített eredményben.

Karrierszkenner

Kíváncsi, hol dolgozik egykori kollégája, üzleti partnere?
Szeretné, ha az ön karrierjéről is hírt adnánk?

Böngésszen és regisztráljon!

Jelenleg 2028 személy szerepel adatbázisunkban.
Az utolsó regisztrált:Alföldi István

A legkeresettebb emberek:

Cégszkenner

Melyek az ict-iparág legfontosabb cégei?
Melyek a fontosabb felhasználók más iparágakból?

Regisztrálja cégét Ön is!

Jelenleg 4835 cég szerepel adatbázisunkban.
Az utolsó regisztrált:ALEF Distribution HU Kft.

A legkeresettebb cégek: