Menü
CeBIT
Forrás: ITB
Láthatóan nagy energiát fektettek a szervezők abba, hogy újragondolják Európa legnagyobb digitalizációs és innovációs üzleti fesztiválját, amely a korábbi évek hagyományától eltérően idén nem tavasszal, hanem nyáron várja a technológiára nyitott érdeklődőket.

A június 11-15. között megrendezésre kerülő hannoveri expo alapos ráncfelvarrást kapott: megjelenésében, tartalmában és kommunikációjában is egy megújult, friss rendezvénnyel találkozhatunk hamarosan - "CE you in a BIT". Fő célkitűzése és üzenete leginkább az, hogy megpróbálják valós, hétköznapi élményre, tapasztalatra fordítani a digitalizációt. A digitális transzformáció ugyanis nemcsak a technológiai cégek számára jelent új lehetőségeket (és persze kihívásokat is), életünk minden területén és a társadalom minden szintjén gyökeres változásokat generál. Hatással van az oktatásra, az egészségügyre, a közlekedésre, a kultúrára, az üzletfejlesztésre - a digitalizáció mindenkié, hangzott el a CeBIT hannoveri sajtótájékoztatóján.

Ennek megfelelően alakították ki a tematikát is: a digitális forradalom bemutatásának és megtapasztalásának színterévé tették az expót, miközben igazi fesztiválhangulatra készülhetünk (koncertekkel, street food mesterekkel, interaktív előadásokkal). A megújulás négy címszóban összpontosul: d!conomy, d!tec, d!talk és d!campus. A kiállítás erre a négy szekcióra épül, mindegyikben különböző fórumokon keresztül teremtenek lehetőségek a digitalizációs vívmányok, rendszerek és IT-ötletek bemutatására, fókuszban tartva az üzleti (B2B-s) lehetőségeket.

 

A d!conomy integrált konferencia és workshop terepén üzlet találkozik az üzlettel, bemutatkoznak a legújabb trendek, és kapcsolatba lehet kerülni a digitalizációs újítókkal, iparági szereplőkkel. A d!tech a forradalmi technológiák és a startupok színtere lesz, az innovatív ötletek találkozási pontja (fókuszban a blockchain, deep learning, mixed reality, mesterséges intelligencia, chatbotok). A d!talk beszélgetéseknek, konferenciáknak, workshopoknak ad otthont olyan digitalizációs úttörőkkel, akik elsőként fognak bemutatkozni a színpadon. A d!campus pedig a kötetlen ismerkedés és fesztiválhangulat helye lesz, ahol a networking és az élmény-interakciók kapják a főszerepet (zenével, street fooddal).

Az idei, megújult CeBIT-re 3000 kiállítót várnak 70 országból. 

(A szervezők jóvoltából az ITBUSINESS olvasói 50 százalékos kedvezménnyel válthatnak jegyet a CeBIT-re az EjFRKMkCvA promóciós kód használatával az expo weboldalán - a kedvezmény az általános jegyre érvényes.)

Karrierszkenner

Kíváncsi, hol dolgozik egykori kollégája, üzleti partnere?
Szeretné, ha az ön karrierjéről is hírt adnánk?

Böngésszen és regisztráljon!

Jelenleg 2028 személy szerepel adatbázisunkban.
Az utolsó regisztrált:Poór Károly

A legkeresettebb emberek:

Cégszkenner

Melyek az ict-iparág legfontosabb cégei?
Melyek a fontosabb felhasználók más iparágakból?

Regisztrálja cégét Ön is!

Jelenleg 4834 cég szerepel adatbázisunkban.
Az utolsó regisztrált:SERCO Informatika Kft.

A legkeresettebb cégek: