Menü

Kiemelt témánk

Human Hungary 2016

Pinokkió három próbája
– Bátorság nélkül nem lehet új piaci részhez jutni, őszinteség nélkül nem létezik hatékony működés, a lojalitás pedig ahhoz szükséges, hogy a sikercsapat együtt tudjon maradni

Bátor, vakmerő, vagy csak épp nemtörődöm?
– Az üzleti életben értelmezhető-e a bátorság abszolút fogalomként?

– Susannak volt egy álma…
– A fiatal generációk térnyerése, a 45 fölötti menedzserek hanyatlása?

Az egyenesség, a mersz és az elkötelezettség
– Kicsit Human Hungary, kicsit privát!

Elemeztessen CV-t élőben!
– 3B workshop

Miért érdemes eljönni az HR stratégiai szakmai napra?
– invitáló videointerjú Sziebig Andreával

Human Hungary 2016: Pinokkió három próbája!
– HR stratégiai és interaktív gyakorlati, szakmai nap az ITB és a 3B együttműködésével.

Eseménynaptár

előző hónapkövetkező hónap

Integráltan kínálja az üzleti felhasználók, a kontrolling és az informatikusok számára az integrált lekérdező és elemzőeszközöket, sőt még térképi adatokat is képes megjeleníteni az Oracle Business Intelligence 11g. 

Az Oracle nemrégiben jelentette be üzleti intelligencia programcsomagjának új verzióját, az Oracle Business Intelligence 11g-t. Az új változat egyik legfontosabb jellemzője, hogy integráltan kínálja az üzleti felhasználók, a kontrolling és az informatikusok számára az integrált lekérdező és elemzőeszközöket. A másik jelentős előrelépés az integráció a folyamatvezérléssel, vagyis hogy a bi-megoldással megszerzett információk alapján rögtön cselekvéseket lehet indítani. Ez azoknak felhasználóknak lényeges, akik már bevezettek vagy terveznek folyamatvezérlést a cégükön belül.

Radnai Szabolcs (Forrás: itbusiness)

Emellett fontos újdonság a térképi adatok megjelenítése, amely a kiterjedt földrajzi területen tevékenykedő szervezetek számára különösen fontos funkció, akik szeretnék adataikat térképen elhelyezve látni – mondta Radnai Szabolcs, az Oracle közép-európai bi-üzletfejlesztési igazgatója.

Az új BI 11g számos területen hoz újdonságot. Szemléletes, új grafikonok és adatkiválasztási eszközök jelentek meg a felületen, továbbá az integrált keresési funkcióval egyszerre kereshetjük meg az összes üzleti fogalmat, irányítópultot, elemzést, jelentést egy adott tárgyban.

A csomag fontos része az Oracle Business Intelligence Enterprise Edition 11g üzletiintelligencia-platform, amely olyan funkciókat kínál, mint például az interaktív műszerfalak, az eseti lekérdezések, az értesítések és riasztások, a vállalati és pénzügyi kimutatás-készítés, a mutatószámok és stratégiák kezelése, az üzleti folyamatok meghívása, a keresés és a csoportmunka, a mobil és offline adatelemzés, az integrált rendszerfelügyeletet.

Bookmark and Share

Karrierszkenner

Kíváncsi, hol dolgozik egykori kollégája, üzleti partnere?
Szeretné, ha az ön karrierjéről is hírt adnánk?

Böngésszen és regisztráljon!

Jelenleg 1888 személy szerepel adatbázisunkban.
Az utolsó regisztrált:Stephan Sieber

A legkeresettebb emberek:

Cégszkenner

Melyek az ict-iparág legfontosabb cégei?
Melyek a fontosabb felhasználók más iparágakból?

Regisztrálja cégét Ön is!

Jelenleg 4470 cég szerepel adatbázisunkban.
Az utolsó regisztrált:Lexmark Magyarország Kft.

A legkeresettebb cégek: