Menü

Kiemelt témánk

Feliratkozás


A karóróknak állítólag vége. Aztán mégiscsak kiderül, hogy van még benne kedves kis feltűnési potenciál. De olyan, minthogy gondolkodni kelljen már azon is, hogy mit mutat a számlap, a 24 részre osztott kör "feltalálása" óta nem volt példa. Hiába, hogy a bináris számrendszerben számolás általános iskolai tananyag. 

Slider SD102B1 - ez a neve annak az ügyes kis "találmánynak" - amivel az igazán elszántak újabb próbát tehetnek abba az irányba, hogy bizonyítsák: a karóra nem veszhet ki a mindennapokból, és nem is holmi luxusdizájnú csecsebecse.

Ugyanazt mutatják?

A Slider (csúszka) óra váza szimplán csak rozsdamentes acélból készítették, a kék ledes, bináris kijelzői kerültek a jobb, a klasszikus számlapos mutatók a bal oldalra. Noha a binárlis oldal leolvasása bonyolult, és eleinte nehézkes, de hamar megszokható. Nem hiszik? Próbálják ki!

Csak elő kell venni az általános iskola alsó tagozatban tanultakat, kicsit le kell porolni, be kell olajozni, és már el is lehet felejteni a 360 fokban forgó mutatókat. És lehet kezdeni a társaságban villogást - ehhez a Slider a szálcsiszolt előlapjával éppen megfelel.

geeky-gadgets.com

Karrierszkenner

Kíváncsi, hol dolgozik egykori kollégája, üzleti partnere?
Szeretné, ha az ön karrierjéről is hírt adnánk?

Böngésszen és regisztráljon!

Jelenleg 2053 személy szerepel adatbázisunkban.
Az utolsó regisztrált:Loncsár Tibor

A legkeresettebb emberek:

Cégszkenner

Melyek az ict-iparág legfontosabb cégei?
Melyek a fontosabb felhasználók más iparágakból?

Regisztrálja cégét Ön is!

Jelenleg 4910 cég szerepel adatbázisunkban.

A legkeresettebb cégek: