Menü

RSS

Hetek óta meg lehet tölteni a híreket azokkal a készülék és technológiaismertetőkkel, melyek az lcd-monitorokat gyártók térhatású látványt nyújtó készülékeit vizslatják. Van már hírünk 3D-s műsorcsatorna indításról is, itt az ideje egy combos lejátszó megjelenésének is!

Ki más lenne a pionyír ezen az új piacon, mint a Denon? A felső kategóriába lejátszókat és erősítőket gyártó és preferáló cég ún. "3D Ready" bluray lejátszót dobott piacra, ami azonban még több szempontból is csak egy ígéret.

Denon /data/cms125744/Denon_Launches_3D_Ready_Blu_ray_Players_1.jpg 420 280 - Denon /data/799759/tn_Denon_Launches_3D_Ready_Blu_ray_Players_1.jpg 87 58 thumbnail: -

Legalább is ezt írja az egyik gadget blog, mely hírül adta, hogy a DBP-2011UDCI és DBP-1611UD kódjelzésű készülékek már ezt is nyújtani képesek. A "3D Ready"-t azonban egyelőre úgy kell érteni, hogy jelenleg mág nem tudja a masina (főként, mivel ilyen korongok sem készültek még, így se piacuk, se kínálatuk nincs). A "ready" azt takarja, hogy készen áll erre a feladatra.
Egy, egyelőre pontosna nem ismert, "valamikor ősszel" meghatározással kommunikált, közeljövőbeni időpontban (amikor ugyebár meglesz a piac, meg a kínálat) a készülék egy szokványos firmware frissítéssel a készültséget tudássá alakítja át. Akkortól mehet majd akár az Avatar is a nappaliban - feltéve, hogy addigra lesz megfelelő lcd-kijelzőnk, kivetítőnk és filmünk is.

A két új modell természetesen a Blu-ray lemezeket, a dvd-t, cd-t és sacd-t is kezelni képes. A kisebbik modellt egy híján 400, a nagyobbat egy híján 800 dollárra árazták be, ezért a készülék internetkapcsolódási pontként YouTube használatára is feljogosítanak. S mivel usb port is van rajtuk,

Geeky-gadgets.com

Karrierszkenner

Kíváncsi, hol dolgozik egykori kollégája, üzleti partnere?
Szeretné, ha az ön karrierjéről is hírt adnánk?

Böngésszen és regisztráljon!

Jelenleg 2002 személy szerepel adatbázisunkban.
Az utolsó regisztrált:Bende Richárd

A legkeresettebb emberek: