Menü

RSS

Hetek óta meg lehet tölteni a híreket azokkal a készülék és technológiaismertetőkkel, melyek az lcd-monitorokat gyártók térhatású látványt nyújtó készülékeit vizslatják. Van már hírünk 3D-s műsorcsatorna indításról is, itt az ideje egy combos lejátszó megjelenésének is!

Ki más lenne a pionyír ezen az új piacon, mint a Denon? A felső kategóriába lejátszókat és erősítőket gyártó és preferáló cég ún. "3D Ready" bluray lejátszót dobott piacra, ami azonban még több szempontból is csak egy ígéret.

Denon /data/cms125744/Denon_Launches_3D_Ready_Blu_ray_Players_1.jpg 420 280 - Denon /data/799759/tn_Denon_Launches_3D_Ready_Blu_ray_Players_1.jpg 87 58 thumbnail: -

Legalább is ezt írja az egyik gadget blog, mely hírül adta, hogy a DBP-2011UDCI és DBP-1611UD kódjelzésű készülékek már ezt is nyújtani képesek. A "3D Ready"-t azonban egyelőre úgy kell érteni, hogy jelenleg mág nem tudja a masina (főként, mivel ilyen korongok sem készültek még, így se piacuk, se kínálatuk nincs). A "ready" azt takarja, hogy készen áll erre a feladatra.
Egy, egyelőre pontosna nem ismert, "valamikor ősszel" meghatározással kommunikált, közeljövőbeni időpontban (amikor ugyebár meglesz a piac, meg a kínálat) a készülék egy szokványos firmware frissítéssel a készültséget tudássá alakítja át. Akkortól mehet majd akár az Avatar is a nappaliban - feltéve, hogy addigra lesz megfelelő lcd-kijelzőnk, kivetítőnk és filmünk is.

A két új modell természetesen a Blu-ray lemezeket, a dvd-t, cd-t és sacd-t is kezelni képes. A kisebbik modellt egy híján 400, a nagyobbat egy híján 800 dollárra árazták be, ezért a készülék internetkapcsolódási pontként YouTube használatára is feljogosítanak. S mivel usb port is van rajtuk,

Geeky-gadgets.com

Bookmark and Share

Karrierszkenner

Kíváncsi, hol dolgozik egykori kollégája, üzleti partnere?
Szeretné, ha az ön karrierjéről is hírt adnánk?

Böngésszen és regisztráljon!

Jelenleg 1974 személy szerepel adatbázisunkban.
Az utolsó regisztrált:Javorniczky Áron

A legkeresettebb emberek:

Cégszkenner

Melyek az ict-iparág legfontosabb cégei?
Melyek a fontosabb felhasználók más iparágakból?

Regisztrálja cégét Ön is!

Jelenleg 4698 cég szerepel adatbázisunkban.
Az utolsó regisztrált:Bee Design Agency

A legkeresettebb cégek: