Menü

Kiemelt témánk

Feliratkozás


RSS

Siófok B&T konferencia sajtó
Forrás: fastral
A Siófokon megrendezett Business & Technology konferencia első három előadója (Beck György, Chris Mattheisen  és Vasváriné Menyhárt Éva) megadták a szakmai hangulatát és alaphangját az egész rendezvénynek. Összeállításunk ezt eleveníti fel....

A távközlés volt az az iparág, ahol az elmúlt években is gyakorlatilag folytatódni tudott a dinamikus növekedés - mondta a konferencia nyitóelőadásában az IVSz alelnökeként Beck György, a Vodafone Magyarország elnök-vezérigazgatója. "A távközlési iparág egy évvel a választások után" alcímet viselő nyitóelőadást követően Chris Mattheisen angolul is alátámasztotta a korábban elhangzottakat; igaz, a Magyar Telekom első számú vezetője a "Mobiljövő Magyarországon" címmel tartott előadásában sokkal inkább a szektor előtt álló feladatokról és a jelenlegi helyzetből adódó és kirajzolható lehetőségekről beszélt, sem mint az elmúlt évekről.

A két telkó-nagyágyú előadásához szervesen kapcsolódott Vasváriné Menyhárt Éva helyettes államtitkár (Nemzeti Fejlesztési Minisztérium) előadása is, aki a Szélessávú gondolatok címmel majd' minden témakört szóba hozott és államigazgatási szempontból értelmezett, ami a  hallgatóság érdeklődését felkelthette.

 

A videó megtekintéséhez kérem frissítse böngészőjét!
data cms160015 beck_chris_kormany.flv

 

A Business & Technology konferencia korábbi videói:

01

02


 

Karrierszkenner

Kíváncsi, hol dolgozik egykori kollégája, üzleti partnere?
Szeretné, ha az ön karrierjéről is hírt adnánk?

Böngésszen és regisztráljon!

Jelenleg 2053 személy szerepel adatbázisunkban.
Az utolsó regisztrált:Loncsár Tibor

A legkeresettebb emberek:

Cégszkenner

Melyek az ict-iparág legfontosabb cégei?
Melyek a fontosabb felhasználók más iparágakból?

Regisztrálja cégét Ön is!

Jelenleg 4910 cég szerepel adatbázisunkban.

A legkeresettebb cégek: