Menü

Kiemelt témánk

Feliratkozás


Eseménynaptár

előző hónapkövetkező hónap

Épül Bájtpolisz!

… És bár a DEAL! 2016 konferencián teltház előtt az eddiginél sokkal bővebb információt igyekeztünk megosztani a jelenlévő vendégekkel, a kérdések száma nemhogy csökkent volna, hanem intenzíven szaporodott és szaporodik azóta is. És mind a hárman – a 3B, a Neuron és az ITB vezetői – készen állunk a válaszokkal! 

 

Deal! 2016 – A Bájtmen-projekt bejelentése (videó)

Ismerd meg a várost, ahol minden az IT-ról szól! Bemutatkozik a Bájtmen-projekt és benne Bájtpolisz, avagy kezeljük az IT-munkaerőhiány problémáját annak gyökereinél! A mi városunk lakosai a már szuperhősökké vált IT-telco idolok, a hazai IT-karrierre vágyó diákok, és persze a tanárok, szakemberek. A Bájtmen-projekt célja, hogy a jelen és a jövő IT-szakemberei a személyiségükhöz illő munkahelyre jelentkezzenek, és őket kellően felkészített cégek várják. Vagyis a fiataloknak konkrét szakmai önismeretet ad és megtanítja őket arra, hogyan válhatnak sikeressé itthon. Ehhez persze az is kell, hogy a hazai cégek vonzóak legyenek a szemükben, a Bájtmen-projekt ebben is segít, megtanítja a cégtulajdonosokat, cégvezetőket idolokká válni, és még többet is!

 

Deal! 2016 – Bájtmen akcióba lép! (videó)

Új projektbe kezdett a IT Business, a 3B és a Neuron. A három szervezet közös erővel életre hívott egy informatikai szuperhőst, Bájtment, akinek küldetése, hogy városában, Bájtpoliszban összehozza a munkaerő kínálatot a munkaerő kereslettel. A program, mely az idei ITB DEAL! konferencián került bejelentésre, komplex választ kíván adni az informatikai szektor munkaerőhiányára.

Karrierszkenner

Kíváncsi, hol dolgozik egykori kollégája, üzleti partnere?
Szeretné, ha az ön karrierjéről is hírt adnánk?

Böngésszen és regisztráljon!

Jelenleg 2074 személy szerepel adatbázisunkban.
Az utolsó regisztrált:Németh Péter

A legkeresettebb emberek:

Cégszkenner

Melyek az ict-iparág legfontosabb cégei?
Melyek a fontosabb felhasználók más iparágakból?

Regisztrálja cégét Ön is!

Jelenleg 4964 cég szerepel adatbázisunkban.

A legkeresettebb cégek: