Menü

Kiemelt témánk

Feliratkozás


Eseménynaptár

előző hónapkövetkező hónap
otp_bank_2
Forrás: OTP Bank

Közzétette a kelet-közép-európai régió legjobb digitális bankjainak 2019-es listáját a Global Finance magazin. A pénzügyi lap 20. alkalommal díjazta a világ legjobb digitális bankjait.

A New York-i székhelyű Global Finance magazin komoly szakmai szempontok alapján értékeli évről évre a világ legjobb bankjait és pénzügyi szolgáltatóit. Az OTP Bank harmadik alkalommal nyerte el a Magyarország legjobb digitális bankja (a legjobb lakossági digitális szolgáltatásokat nyújtó pénzintézet) címet.

A régió díjazott bankjait többek között olyan szempontok alapján választotta ki a szakmai zsűri, mint a digitális szolgáltatásokat használó ügyfelek bevonzására és kiszolgálására irányuló stratégia erőssége, a digitális szolgáltatások használatára való ösztönzés sikeressége, a digitális csatornákat használó ügyfelek számának növekedése, a digitálisan elérhető termékkínálat szélessége, valamint az internetes weboldalak és mobil alkalmazások kialakítása és funkcionalitása.

A pénzintézet innovációi közül kiemelkedik az Apple Pay magyarországi bevezetése, a sokoldalú Simple by OTP applikáció, a teljesen online igényelhető személyi kölcsön és számlacsomagok. Az internetbanki szolgáltatásokat több mint 1,3 millió ügyfelük, a mobilbankot közel félmillió ügyfelük használja rendszeresen – nyilatkozta a díj kapcsán Csányi Péter, az OTP Bank ügyvezető igazgatója.

 

Karrierszkenner

Kíváncsi, hol dolgozik egykori kollégája, üzleti partnere?
Szeretné, ha az ön karrierjéről is hírt adnánk?

Böngésszen és regisztráljon!

Jelenleg 2074 személy szerepel adatbázisunkban.
Az utolsó regisztrált:Németh Péter

A legkeresettebb emberek:

Cégszkenner

Melyek az ict-iparág legfontosabb cégei?
Melyek a fontosabb felhasználók más iparágakból?

Regisztrálja cégét Ön is!

Jelenleg 4964 cég szerepel adatbázisunkban.
Az utolsó regisztrált:ADAPTO Solutions Kft.

A legkeresettebb cégek: