Menü

Kiemelt témánk

Feliratkozás


Eseménynaptár

előző hónapkövetkező hónap
31_hrp_fejlec.jpg
Forrás: ITB

Ez elmúlt évek tapasztalatai alapján ma már biztosan kijelenthetjük, hogy a felhőszolgáltatások dinamikus terjedése jelenti a digitalizáció fellendülésének alappillérét. A piaci szereplők egyre nagyobb ütemben ismerik fel, hogy nem csak az IT részén kamatoztathatják a felhő nyújtotta rugalmasságot és költségoptimalizálást.

A klasszikus on-premise megoldások helyett a felhőből szolgáltatott vállalatirányítási rendszerek, irodai alkalmazások, videokonferencia megoldások, ügyfélkezelési szolgáltatások egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek. A felhőszolgáltatásokkal nem csupán költségeket takaríthatunk meg, hanem nagyobb teljesítményre lehetünk képesek nagyobb mobilitás, és az erőforrások skálázhatósága mellett. Könnyedén hozzáférhetünk a legújabb technológiákhoz, és gyorsabban eljuttathatjuk termékeinket a piacra. A felhőtechnológia tehát eszközévé vált annak, hogy vállalatunk minél sikeresebb tudjon válni, minél rövidebb idő alatt.

De mi tart vissza akkor egyes vállalatokat attól, hogy „felhősítsenek”?

A felhőmigrációs projektek – a korábban kialakított IT infrastruktúránk függvényében – akár egészen komplex feladattá válhatnak. Annak ellenére, hogy például a Microsoft Azure fejlett eszközeivel magabiztosan és kisebb kockázattal járhat a felhőbe való költözés, sokszor a valódi problémát a szakemberek hiánya okozza. A HRP cégcsoport hisz abban, hogy a felhőszolgáltatások forradalmat hozhatnak a hazai vállalatok számára is, ezért missziójának tekinti, hogy a lehető legszélesebb körben biztosítsa a feltételeket ahhoz, hogy a vállalkozások merjenek lépni a cloud technológia irányába.

 

Sok éves szakmai tapasztalatunkkal magunk mögött, melyet a Microsoft 2018-ban és 2019-ben is az Év Microsoft Partnereként ismert el Cloud Solution Provider kategóriában, többlépcsős programot hoztunk létre mind a felhőszolgáltatásokkal még csak ismerkedő, mind a haladóbb szintű partnereink számára. Oktatásokkal, rendezvényekkel, ösztönző programokkal segítjük a hatékony felhős terjeszkedést. Dedikált Microsoft technikai támogatócsapatot hoztunk létre, mely minden olyan innovatív vállalkozás számára segítséget nyújt, akik nem félnek a felhőtechnológiában rejlő hatalmas potenciált kiaknázni.

Emellett talán a legfontosabb feladatnak az edukációt tartjuk, ezért a végfelhasználók és a partnereink számára is elérhető, folyamatosan frissülő tudástár létrehozásán fáradozunk tematikus oldalunkon, a CSP Hungaryn. Az oldalon emellett újragondolt, kifejezetten a kis- és középvállalkozások számára optimalizált megoldáscsomagjaink is elérhetőek, melyek nagyban hozzájárulhatnak a magyar vállalati digitalizáció erősítéséhez. A csomagok nemcsak az ügyviteli rendszert, de a futtató környezetet, szerverinfrastruktúrát is felhős megoldással kívánják pótolni, így a kisebb vállalkozások is profitálhatnak a nagyvállalatok által már alkalmazott felhős szolgáltatások adta előnyökből, többek közt a skálázhatóságból, a rugalmasságból, az egyszerű erőforráskezelésből és a felhasználás alapú havi költségelszámolásból.

Még több információért látogasson el oldalainkra:

https://csphungary.huMicrosoft CSP Felhőmegoldások

https://businesscentral-hungary.huVállalatirányítás Microsoft Dynamics 365 Business Central alapokon

https://videoconference.huLifesize cloud videokonferencia megoldások

Karrierszkenner

Kíváncsi, hol dolgozik egykori kollégája, üzleti partnere?
Szeretné, ha az ön karrierjéről is hírt adnánk?

Böngésszen és regisztráljon!

Jelenleg 2074 személy szerepel adatbázisunkban.
Az utolsó regisztrált:Németh Péter

A legkeresettebb emberek:

Cégszkenner

Melyek az ict-iparág legfontosabb cégei?
Melyek a fontosabb felhasználók más iparágakból?

Regisztrálja cégét Ön is!

Jelenleg 4964 cég szerepel adatbázisunkban.
Az utolsó regisztrált:ADAPTO Solutions Kft.

A legkeresettebb cégek: