Menü

Kiemelt témánk

Feliratkozás


Eseménynaptár

előző hónapkövetkező hónap
62_alkalmazasbiztonsag_1.jpg
Forrás: ITB

Ön biztos abban, hogy a vállalatánál csak olyan szoftvert használnak, amely nem tartalmaz semmilyen biztonsági rést? Mikor tesztelte utoljára, hogy alkalmazásai ellenállnának-e a kiberbűnözők támadásainak, legyen szó utasítások befecskendezéséről, a munkamenetek eltérítéséről vagy éppen a rosszindulatú kódok beillesztéséről?

A Micro Focus kutatása alapján az alkalmazások 79 százaléka tartalmaz valamilyen veszélyes sebezhetőséget, így jó eséllyel az ön vállalata is áldozatul eshet a biztonsági réseket célzó támadásoknak. Ezért a cégeknek érdemes időről időre ellenőrizniük mind az általuk használt, saját, mind a más által fejlesztett szoftvereket, hogy tartalmaznak-e valamilyen sérülékenységet.

A szoftverek vizsgálatáról egyszerűen gondoskodhat olyan alkalmazásbiztonsági teszteszközökkel, mint például a Micro Focus Fortify termékcsaládja, amely a Gartner elemzése alapján vezetőnek számít ezen a területen. A megoldások segítségével a szoftverfejlesztési ciklus minden egyes lépésénél, automatizáltan tesztelhető az alkalmazások biztonsága.

Használatukkal proaktívan feltérképezhetők és orvosolhatók a sérülékenységek a fejlesztés alatt álló kódokban és a már kész, a szervezetnél működtetett szoftverekben egyaránt. A kevés erőforrást igénylő termékek pontos listát készítenek a javításra váró hibákról, amelyek a Micro Focus sokéves tapasztalatának és szakértelmének köszönhetően biztosan nem tartalmaznak hamis, azaz fals pozitív eredményeket.

Karrierszkenner

Kíváncsi, hol dolgozik egykori kollégája, üzleti partnere?
Szeretné, ha az ön karrierjéről is hírt adnánk?

Böngésszen és regisztráljon!

Jelenleg 2054 személy szerepel adatbázisunkban.
Az utolsó regisztrált:Lakovich Nándor

A legkeresettebb emberek:

Cégszkenner

Melyek az ict-iparág legfontosabb cégei?
Melyek a fontosabb felhasználók más iparágakból?

Regisztrálja cégét Ön is!

Jelenleg 4911 cég szerepel adatbázisunkban.

A legkeresettebb cégek: