Menü

Kiemelt témánk

Feliratkozás


Eseménynaptár

előző hónapkövetkező hónap
63_VOA_News.jpg
Forrás: ITB

Napjaink kibertere macska–egér játékhoz hasonlít, ahol a támadó az egér, amit a kibervédelmi szakemberek és megoldások nyakon próbálnak csípni. A Black Cell Revealed Threats egy Cyber Threat Intel Platform (CTI), amely elősegíti, hogy ebben a játékban az önök szervezete legyen a macska, a támadó az egér.

A Revealed Threats segítségével az IT-biztonsági eseménykezelés preventív és detektív képességeinek hatékonysága nagymértékben javítható azáltal, hogy a rendszer által felderített fenyegetések kontextualizálódnak. A Black Cell 2015-ben kezdte meg a megoldás tervezését és most jutott el oda, hogy nemzetközi piacon is kész legyen megmérettetni magát. A Revealed Threats egyik alapvető feladata a támadók IP-címeinek azonosítása. Ezt több mint 200 forrásból aggregálja, validálja és frissíti napi szinten, hogy a legitim IP-címek ne maradhassanak benne a „skatulyában”. Ezt lehet preventíven használni egy másodlagos IPS-el (behatolás elleni védelemmel), mivel a tűzfalakba nem lehet egyszerre ilyen mennyiségű címet feltölteni. Emellett támogatja a historikus elemzést is, ha esetleg korábban volt kommunikáció az ügyfél és a támadó IP-címe között. A Revealed Threats kontextusba helyezi az IoC-ket, segítségével könnyebben azonosíthatók a támadói TTP-k, és objektív képet adhat a támadók kampányáról, csoportjairól is.

Három csomagot kínálunk a civil szféra részére, az ipari vezérlőrendszerek részére a belépő szint ingyenes, ha az ügyfél vállalja, hogy a Black Cell honeypotot (olyan megtévesztés-alapú IT-biztonsági technológia, amely a támadó szándékának és kilétének feltérképezésében segít) helyezhessen ki a hálózata elé.

Karrierszkenner

Kíváncsi, hol dolgozik egykori kollégája, üzleti partnere?
Szeretné, ha az ön karrierjéről is hírt adnánk?

Böngésszen és regisztráljon!

Jelenleg 2054 személy szerepel adatbázisunkban.
Az utolsó regisztrált:Lakovich Nándor

A legkeresettebb emberek:

Cégszkenner

Melyek az ict-iparág legfontosabb cégei?
Melyek a fontosabb felhasználók más iparágakból?

Regisztrálja cégét Ön is!

Jelenleg 4911 cég szerepel adatbázisunkban.

A legkeresettebb cégek: