Menü

Kiemelt témánk

Feliratkozás


Eseménynaptár

előző hónapkövetkező hónap
Trove Obama
Forrás: trove.com

Elindult a Washington Post hírgyűjtője, a Trove, és napokon belül itt van a New York Times news.me című szolgáltatása. Vajon sikere lesz a személyre szabott újságoknak?

A híriparban, lapkiadásban érdekelt vállalkozások újabb és újabb ötletekkel állnak elő, amióta a hirdetési bevételek drasztikus csökkenése közepette a túlélésért kell küzdeniük. A Washington Post például személyre szabható hírszolgáltatást indított.

Hírcsatorna-gyakorlat
A Trove-nak becézett alkalmazásba a Facebookon keresztül lehet belépni. A felhasználó beengedésén túl is komoly szerepe van a közösségi hálózatnak, hiszen az ott korábban bejelölt érdeklődési körök alapján szelektálja a user számára a szolgáltatás a híreket. Tehát ha a Facebookon valaki kedveli Obamát, akkor a Trove is nap mint nap kiválogatja számára az elnökkel kapcsolatos anyagokat, és így kerülnek be a hírmixbe a kedvenc városok, zenekarok vagy üdítőitalok is.

A számunkra érdekes információk hírcsatornákban jelennek meg, amelyeket természetesen tetszőlegesen módosíthatunk – ily módon mindenki teljesen egyéni hírélményhez jut. Ha pedig alkalomadtán szegényesnek találjuk a saját csatornák kínálatát, a szerkesztők napi ajánlatából is csemegézhetünk.

A közösségimédia-jelleg még számos momentumban visszaköszön, például a „Comments” rovatban, ahol a hasonló érdeklődésű felhasználók cserélhetnek eszmét egymással, és természetesen arra is van lehetőség, hogy saját csatornáinkat megosszuk az ismerősökkel.

A Trove fejlesztése állítólag öt- és tízmillió dollár közötti összegbe került, ám a szolgáltatást a Post ingyenesen kínálja (no azért ebben fontos szerepe van a szponzorként megjelenő Fordnak is – tehát nem véletlen a szép kis terepjáró a nyitólapon).

Nem lesz ingyenes viszont a Trove hamarosan megjelenő ellenlábasa, a News.me, amely mögött pedig – többek között – a New York Times K+F részlege áll. A kifejezetten iPad-re gyártott hírgyűjtő heti 0,99 vagy évi 34,99 dollárért lesz elérhető.

Trove.com

Karrierszkenner

Kíváncsi, hol dolgozik egykori kollégája, üzleti partnere?
Szeretné, ha az ön karrierjéről is hírt adnánk?

Böngésszen és regisztráljon!

Jelenleg 2074 személy szerepel adatbázisunkban.
Az utolsó regisztrált:Németh Péter

A legkeresettebb emberek:

Cégszkenner

Melyek az ict-iparág legfontosabb cégei?
Melyek a fontosabb felhasználók más iparágakból?

Regisztrálja cégét Ön is!

Jelenleg 4964 cég szerepel adatbázisunkban.

A legkeresettebb cégek: