Menü

Kiemelt témánk

Feliratkozás


26_zseb_420
Forrás: ITB

Legyen a jelmondatunk: látni és látszani! Másolni a trendeket, asszimilálódni egy közösségben az arcunk elvesztésével egyenlő. Lássuk meg azokat a divatba, egyéni viseletünkbe illeszthető ötleteket, amelyekkel kilátszunk, észrevesznek és elismerően csettintenek ismerőseink és ismeretlenek is.

„A stílus maga az ember” – mondta Georges-Louis Leclerc francia természettudós akadémiai székfoglalójában 1753-ben. Megállapítása évszázadokon -átívelő igazság. Na igen, de honnan vegyük az ötleteket? Hogyan lehetünk saját magunk stylistjai?

 

Vannak divat-appok!

Természetesen az internetről. Lányok számára nagyon fontos ugye a smink. Az alapfogásokat anyu megmutatta, az agyagokat, eszközöket megveheted magad. Ha már biztos kézzel bánsz a pamaccsal, szemceruzával, szempillatussal, alapozóval, tölts le pár smink- (MakeUp-) programot. Csoportosítják a nappali, alkalmi, éjszakai sminkeket. Válassz az egyéniségedhez, arcformádhoz, hajszínedhez megfelelőt, de egyedit, amilyet a környezetedben nem láttál. Próbáld ki! Már aznap megkapod a visszajelzést…

Fontos önkifejezési eszköz a fiúk számára a hajviselet. Sok mobilalkalmazás kínálja celebek (színészek, popsztárok stb.) hajviseletének rendszerezett fotósorozatát. Keresd meg a legszimpatikusabbat, és a fodrásznak bátran mutasd is meg. (Szerinted ő honnan tanul?) Rábízhatod a frizurának a fejformádhoz alakítását. Egy kis festékkel, melírozással hatásos kompozíciók jöhetnek létre. Többféle hajviseletet is kipróbálhatsz, a környezeted majd eldönti, hogy melyik áll a legjobban.

 

-
 

 

Ékszerek, viselhető mobileszközök

Ékszerben sem az érték a mérvadó, hanem a forma és a harmónia. Lopjunk a netről szemtelenül ötleteket. A Pinterestben rengeteg csoport specializálódott ékszerek, viselhető kütyük képeire.

Azt eddig is tudtuk, hogy a márkás füles és fejhallgató „öltöztet”. Blue-tooth kapcsolaton keresztül már nem csak fül- vagy fejhallgatóban végződhet a teló, most terjednek az okosórák. Visszaszokhatsz a karórához: Pebble, Galaxy Gear, SmartWatch 2. Különböző tudásúak és méretűek, van vízálló is – az biztos, hogy mostantól a farsangszezon végéig (márciusig) menőzhetszt velük. Még talán hasznosak is lehetnek: átveszik a telefon mindenkori kommunikációs és adatforgalmát, jelzik az emailt és sms-t, a Facebook-hírfolyam frissülését stb. Ráadásul te választod meg, hogyan nézzen ki az óra: megváltoztathatod a háttérképet, a betűméretet, -színt vagy -típust.

Néhány éve a Nike (és az Apple) vezette be a cipőbe épített sportkomputert. Hamarosan itt a Google-szemüveg és klónjai. A kísérleti stádiumban lévő, agyhullámokkal vezérelhető mobileszköz prototípusa is kész, egy speciális sapka tartalmazza a szükséges elektródákat.

Fülbevaló usb-tároló is van már. Jönnek a hajlított telefonok, jövőre talán a hajlékonyak is. A divat nem áll meg. Hordanál amoled- (változtatható mintázatú) nyakbavalót? Mekkorát? Mennyit fizetnél érte?

Karrierszkenner

Kíváncsi, hol dolgozik egykori kollégája, üzleti partnere?
Szeretné, ha az ön karrierjéről is hírt adnánk?

Böngésszen és regisztráljon!

Jelenleg 2074 személy szerepel adatbázisunkban.
Az utolsó regisztrált:Zákai Emõke

A legkeresettebb emberek:

Cégszkenner

Melyek az ict-iparág legfontosabb cégei?
Melyek a fontosabb felhasználók más iparágakból?

Regisztrálja cégét Ön is!

Jelenleg 4960 cég szerepel adatbázisunkban.
Az utolsó regisztrált:EcoSim Kft.

A legkeresettebb cégek: