Menü

Kiemelt témánk

Feliratkozás


damjanovich_nebojsa
Forrás: Automizy

Damjanovich Nebojsa lett az Automizy nagyvállalati üzletágigazgatója. A Hiventures portfóliójában lévő startup marketingautomatizálással foglalkozik.

A szakember feladata a nagyvállalati megoldást nyújtó, Entermizy marketingautomatizálási szoftver bevezetése az európai piacokra - ezen a területen Damjanovich Nebojsa nagy tapasztalattal rendelkezik. Referenciái között energiaipari, telekommunikációs, gyógyszeripari, informatikai, logisztikai világcégek találhatók.

„A mesterséges intelligenciában és a viselkedésalapú marketingben van a marketing jövője. Az Entermizy megoldásai nemzetközi viszonylatban is kiemelkedőek ezen a területen, ezért fogadtam el a felkérést” - mondta a szakember.

Damjanovich Nebojsa korábban 18 éven keresztül dolgozott független szakértőként; segített az MMSZ Marketing Minősítő Rendszer kidolgozásában.

2011-ben a Vatera (Allegroup) marketing igazgatója, 2013-ban a Grey digitális marketing stratégája, 2014-ben a HubSpot kelet-európai képviselője, 2015-ben az Adplanky Inc. alapítója és az Automizy senior tanácsadója volt.

Karrierszkenner

Kíváncsi, hol dolgozik egykori kollégája, üzleti partnere?
Szeretné, ha az ön karrierjéről is hírt adnánk?

Böngésszen és regisztráljon!

Jelenleg 2074 személy szerepel adatbázisunkban.
Az utolsó regisztrált:Kisgergely Kornél

A legkeresettebb emberek:

Cégszkenner

Melyek az ict-iparág legfontosabb cégei?
Melyek a fontosabb felhasználók más iparágakból?

Regisztrálja cégét Ön is!

Jelenleg 4960 cég szerepel adatbázisunkban.
Az utolsó regisztrált:EcoSim Kft.

A legkeresettebb cégek: