Menü

Kiemelt témánk

Feliratkozás


Eseménynaptár

60_infobal_nyito.jpg
Forrás: ITB

MMXIX – a római számok nem egy újabb okostelefon vagy szoftver soron következő verzióját jelentették február 2-án, hanem az idei InfoBált, amely már évjelölésében és a helyszínválasztásban is arra utalt: mostantól más lesz. Igen, egy kicsit más is volt.

Nehéz úgy felfrissíteni egy több éves múlttal rendelkező prominens eseményt, hogy az megőrizze hagyományait, klasszikus jellegét, de közben évről évre mutasson valami újat is a vendégeknek – szebbet, jobbat, csillogóbbat. Az idei InfoBálnak ez részben sikerült: lenyűgöző panorámában, a Budapest felett őrködő Várnegyed szívében lévő Hilton hotelben bálozhattak az ICT-szakma képviselői. Az időjárás is a szervezőknek kedvezett: az enyhe téli este könnyen mozgásba lendítette az embereket. A legfontosabb nóvum azonban az volt, hogy az idei esemény már az Infotér Egyesület szervezésében valósult meg – az egyesület pedig első ízben tartott bált az infokommunikációs szektor szereplőinek.

Mint kiderült, az este az 1920-as évek amerikai miliőjére hajazott: ezt leginkább az előtérben lévő mini kaszinó, valamint a Forgatag Művészeti Társaság táncbemutatója idézte meg – egy kis plusz art deco életérzés azért jöhetett volna még. A forgatókönyv nem tartogatott váratlan meglepetéseket (leszámítva, hogy az est háziasszonya is dalra fakadt néhány szám erejéig). A korábbi években tapasztalt, jól ismert programot követték: szimfonikus zene, köszöntők, tánc show-k, gálavacsora, tombola és táncoló talpak „hajnalig”. A Trüffel Quartet és a Fritzjazz együttes hibátlan zenei aláfestéssel tette kellemessé a hangulatot, egyszóval minden ment rendesen a maga útján, és az is kiderült, hogy idén hangsúlyosan a fekete estélyik vitték a prímet a hölgyek körében.

Mégis, az eseménynek kevésbé a báli, mint inkább a konferenciákat záró, networking hangulatát éreztük erősebbnek – igaz, egy-egy konferencia végén a legritkább esetben válnak a „pakett ördögeivé” a résztvevők. Márpedig ha van évről évre meghatározó eleme az InfoBálnak, akkor az a házibuli jellegű táncolás kifulladásig – a KFT Afrikája és a Neoton Nyár van! méltán örökbecsű slágere nem hiányozhat. Soha. (Vivaldira valószínűleg kevesebben hívták volna elő magukból a rejtett John Travoltát.) Nem mellesleg, valóban jó volt látni, hogy minden évben egyre többen cáfolnak rá a „kocka IT-s” sztereotípiára. Persze, éppen ez a cél. Az, hogy a szakmában dolgozók, az egymással üzleti kapcsolatban lévők más környezetben, más szituációban is találkozzanak, és bepillantást engedjenek saját, illetve nyerjenek partnereik privát életébe is. És ha már pillantás, íme néhány hangulatkép az InfoBál MMXIX-ről!

Az esemény képgalériája

Karrierszkenner

Kíváncsi, hol dolgozik egykori kollégája, üzleti partnere?
Szeretné, ha az ön karrierjéről is hírt adnánk?

Böngésszen és regisztráljon!

Jelenleg 2053 személy szerepel adatbázisunkban.
Az utolsó regisztrált:Somkutas Norbert

A legkeresettebb emberek:

Cégszkenner

Melyek az ict-iparág legfontosabb cégei?
Melyek a fontosabb felhasználók más iparágakból?

Regisztrálja cégét Ön is!

Jelenleg 4910 cég szerepel adatbázisunkban.

A legkeresettebb cégek: