Menü

Kiemelt témánk

Feliratkozás


tenisz
Forrás: Pinterest

A nyolc regionális tornából, valamint a budapesti döntőből álló idei Menedzser Teniszbajnokság második versenyének Nyíregyháza volt a házigazdája. Ezúttal az időjárás kegyeibe fogadta a szervezőket, ami a résztvevők számában is megmutatkozott. Nemcsak a városi helyi egyesületben játszó üzletemberek közül neveztek sokan, hanem a környékről is.

Az ünnepélyes megnyitó során Hámori Tamás alapító-versenyigazgató elmondta: a Manager Open kilenc év után tért vissza a nyírségi fővárosba, hiszen 2009-ben és 2010-ben már rendeztek menedzser tornát ugyanitt. Utána azonban évekig Debrecen volt a tiszántúli régió hasonló viadalának a helyszíne.

Először a párok több csoportban – élén egy-egy kiemelt párossal – körmérkőzés formájában mérték össze erejüket. A résztvevők között, mintegy a torna társasági jellegét erősítve, egy-egy helyi apa–fia, valamint egy testvérpár is volt. Csoportgyőztesként és veretlenül került a főtáblára a gyöngyösi-nyíregyházi vegyes páros Ludányi Zoltán–Szabó Zoltán, a tavalyi pontverseny győztese, továbbá a helyi Tölgyes István–Tölgyes Tamás, Balla Gábor–Szalóki Péter, Kovács Attila–Mirgay Zsolt és Varga Attila–Szabó Dániel párosok. Egy vereséggel pedig a debreceni Ádor Zsolt–Máthé Gábor a tavalyi országos döntő ezüst érmesei, valamint a Támba Attila–Franczel Gábor és Alchibabi Nidál–Tóth István nyíregyházi vállalkozók jutottak a legjobb nyolc közé.

A következő fordulóban a Kovács–Mirgay kettős meglepetésre megverte a Ludányi párost, az elődöntőben az Ádor–Máthé duó visszavágott a csoportbeli mérkőzésen elszenvedett vereségért a Varga–Szabó párnak. A döntőben a Kovács–Mirgai páros, ha szoros mérkőzésen is, de nyert a debreceni Ádor–Máthé kettős ellen, így ők lettek a Manager Open idei második versenyének győztesei.

A főtáblára nem jutottak sem maradtak játék nélkül, mert ők vigaszverseny keretében játszottak tovább. Ennek elődöntőjében a Barna István–Horváth Zoltán pár a Poroszka Norbert–Szabó Patrik, míg a Turi Dániel–Horváth Péter a mátészalkai Erdélyi Ferenc–Halász László kettős ellenében harcolta ki a döntőbe jutást, ahol a fiatalabb Turi páros győzedelmeskedett.


Karrierszkenner

Kíváncsi, hol dolgozik egykori kollégája, üzleti partnere?
Szeretné, ha az ön karrierjéről is hírt adnánk?

Böngésszen és regisztráljon!

Jelenleg 2074 személy szerepel adatbázisunkban.
Az utolsó regisztrált:Zákai Emõke

A legkeresettebb emberek:

Cégszkenner

Melyek az ict-iparág legfontosabb cégei?
Melyek a fontosabb felhasználók más iparágakból?

Regisztrálja cégét Ön is!

Jelenleg 4960 cég szerepel adatbázisunkban.
Az utolsó regisztrált:EcoSim Kft.

A legkeresettebb cégek: