Menü

Kiemelt témánk

Feliratkozás


puzzle_hr_management
Forrás: chennaiyil.com

November 5-én Tisztújító Közgyűlést tartott az idén 50 éves Neumann János Számítógép-tudományi Társaság (NJSZT). A szervezet új elnöke Beck György lett.

Annak érdekében, hogy vállalt küldetését ("Megőrizni a múlt értékeit, alkalmazkodni a jelenhez, befolyásolni a jövőt") még hatékonyabban tudja képviselni, komoly erők sorakoztak fel az NJSZT megújult vezetésben – köztük az új, digitalizált világ és az ipar képviselői.

Beck György számos informatikai világcég és a hazai információs társadalom több szervezete (IVSZ, Infórum) után az NJSZT élén, mint a társaság elnöke folytatja a munkát Magyarország felzárkóztatásáért a fejlett információs társadalmak közé. Emellett továbbra is a Vodafone elnöke.

Az NJSZT öt új alelnöke: Charaf Hassan tanszékvezető egyetemi tanár (BME), az ipar szereplői és a felsőoktatás körében is meghatározó személyiség. Erdősné Németh Ágnes többszörösen kitüntetett középiskolai tanár már évek óta az NJSZT Zala megyei területi szervezetének vezetője, most a tehetséggondozásban, az informatikusnők képviseletében és a területi szervezetek irányításában is kiemelkedő szerepet kap. Gacsal József, az IVSZ korábbi alelnöke, többek között az IBM, a Microsoft, a Fujitsu cégeknél szerzett tapasztalatot, jelenleg a Cyber Services kereskedelmi és üzletfejlesztési igazgatója. Szalay Imre a DEC, Compaq és HP cégek szolgáltatási üzletágának volt vezetője; informatikus, a projekt menedzsment elismert szakembere, a Project Management Institute (PMI) Magyar Tagozat alapító elnöke. Váncza József villamosmérnök az MTA SZTAKI Mérnöki és Üzleti Kutatólaboratórium vezetője, a BME docense, aki az ipar 4.0 és a termelésben alkalmazott mesterséges intelligencia szaktekintélye.

A szervezet elnöksége Csányi Pétert és Pálfalvi Csanádot állandó tanácsadónak kérte fel. Csányi Péter az OTP Digitális Értékesítés és Fejlesztés Igazgatóságának ügyvezető igazgatója a bankszektor különböző területein szerzett tapasztalatokat, tanulmányai és munkái révén óriási nemzetközi kapcsolatrendszerrel rendelkezik. Pálfalvi Csanád az evosoft üzletág igazgatója, mérnök-informatikus, aki a multinacionális vállalatok mellett a felsőoktatási intézményekkel is folyamatosan keresi az együttműködési lehetőségeket.

Az NJSZT Felügyelőbizottsága is új összetétellel dolgozik a továbbiakban: Pompéryné Mihály Klára adószakértő és okleveles könyvvizsgáló képviseli az állandóságot, Gyenizse Pál, a GriffSoft fejlesztési vezérigazgató-helyettese (az NJSZT korábbi alelnöke) hosszú évek társasági tapasztalatával kezd a munkához, míg Havas István, az Ernst and Young volt vezérigazgatója, könyvvizsgálói és gazdasági tanácsadói tapasztalataival erősíti a csapatot.

A megújult vezetésű társaság operatív irányítója továbbra is Alföldi István ügyvezető igazgató.

Magyarország nagy múltú informatikai nonprofit egyesülete a kezdetektől az informatikai kultúra terjesztője, az informatikai szakterületek széles spektrumát lefedő szakmai közösségek összessége – és több mint 20 éve a digitális írástudás terjesztésének vezető szervezete hazánkban. Tehetséggondozási rendszere, beleértve az informatikai versenyeket és a diákolimpiai felkészítést országos jelentőségű.


Karrierszkenner

Kíváncsi, hol dolgozik egykori kollégája, üzleti partnere?
Szeretné, ha az ön karrierjéről is hírt adnánk?

Böngésszen és regisztráljon!

Jelenleg 2074 személy szerepel adatbázisunkban.
Az utolsó regisztrált:Zákai Emõke

A legkeresettebb emberek:

Cégszkenner

Melyek az ict-iparág legfontosabb cégei?
Melyek a fontosabb felhasználók más iparágakból?

Regisztrálja cégét Ön is!

Jelenleg 4960 cég szerepel adatbázisunkban.
Az utolsó regisztrált:EcoSim Kft.

A legkeresettebb cégek: