Menü

Kiemelt témánk

Feliratkozás


mentor
Forrás: lynda.com

Országos önkéntes mentorhálózat épül ki az INPUT Program kezdeményezése keretében. Jelenleg 39 gyakorlott vállalkozó segíti a hazai ICT-cégeket és ötletgazdákat a projektjeikhez igazodó szolgáltatással. A mentorok első csoportja március 1-jén, Budapesten vette át a szakmai képzés elvégzését elismerő okleveleket.

Az INPUT Program célja, hogy komplex szolgáltatási portfóliója, szakértő kollégái, széles hazai és nemzetközi kapcsolati hálója révén hozzájáruljon a közép-magyarországi régión kívüli ICT-startup ökoszisztémák fejlődéséhez, innovatív vállalkozások elindítását ösztönözze, elősegítse a magyar cégek sikeres külpiaci szereplését.

A programban kiépülő országos mentorhálózat tagjai önkéntes alapon végzik tevékenységüket, fél éven át térítésmentes szolgáltatást biztosítanak az ICT-vállalkozások és ötletgazdák számára. A szigorú feltételek alapján kiválasztott mentoroknak rendszeres képzéseken kell részt venniük annak érdekében, hogy szakmailag megalapozott és naprakész segítséget nyújthassanak mentoráltjaik ötleteinek megvalósításához.

A jelenleg 39 főből álló mentorhálózat 15 tagja több napos szakmai képzést követően szerzett okleveles mentori elismerést. Az elsajátított hasznos gyakorlati ismereteknek köszönhetően még hatékonyabb támogatást biztosíthatnak a mentoráltaknak, akik így gyorsabban, célirányosabban haladhatnak előre a siker felé vezető úton.

Solymár Károly Balázs infokommunikációért felelős helyettes államtitkár az oklevelek átadása kapcsán kiemelte: „Az elvégzett képzések garantálják, hogy az INPUT Program mentorai vitathatatlan elkötelezettségük mellett megfelelő szakmai tudással segíthessék az ICT-vállalkozásokat és ötletgazdákat”. Hozzátette: teret kell adni a magyar tehetségeknek és ötleteiknek, ahogy minden lehetőséget meg kell ragadnunk ahhoz is, hogy megmutassuk, a hazai startup cégeknek a legjobbak között van a helyük.

Az INPUT Programba folyamatosan várják a mentorok és a mentorálási szolgáltatást igénylő ICT-ötletgazdák jelentkezését. A mentorhálózat folyamatosan bővülni fog, a tervek szerint az idei év végéig további három turnusban kaphatnak oklevelet a résztvevők.

Karrierszkenner

Kíváncsi, hol dolgozik egykori kollégája, üzleti partnere?
Szeretné, ha az ön karrierjéről is hírt adnánk?

Böngésszen és regisztráljon!

Jelenleg 2074 személy szerepel adatbázisunkban.
Az utolsó regisztrált:Zákai Emõke

A legkeresettebb emberek:

Cégszkenner

Melyek az ict-iparág legfontosabb cégei?
Melyek a fontosabb felhasználók más iparágakból?

Regisztrálja cégét Ön is!

Jelenleg 4960 cég szerepel adatbázisunkban.
Az utolsó regisztrált:EcoSim Kft.

A legkeresettebb cégek: