Menü

Kiemelt témánk

Feliratkozás


Eseménynaptár

előző hónapkövetkező hónap
partner
Forrás: telegraph.co.uk
Az „Év felfedezettje” elismerést adományozta az Oracle Hungary a 4iG-nek, de a vállalat más méltatásban is részesült: a jogosultság- és hozzáférés kezelési piac globális szállítója, a One Identity „Közép-Kelet Európa év partnere” címmel értékelte szakmai munkáját, míg a Lenovo a szervizpartnereknek járó legmagasabb díjjal tüntette ki.

Évente díjazza a közös sikerekhez ismereteikkel, tapasztalataikkal és munkájukkal kiemelkedően hozzájáruló partnereit az Oracle. A vállalat az „Év felfedezettje” díjat ezúttal is, mint hagyományosan, a HOUG szakmai konferencián adta át, idén a 4iG-nek. Az elismeréssel a 4iG felhőtechnológiák iránti nyitását értékelte kiemelkedőnek az Oracle, mivel a részvénytársaság jelentős energiát fektetett a világcégnél elsődleges stratégiai termékként kezelt Cloud szolgáltatásokba.

Az informatikai biztonsági megoldások elismert szereplője, a One Identity szintén elismerte a közelmúltban a 4iG szakmai felkészültségét és partneri együttműködését. A jogosultság- és hozzáférés kezelési (IAM) piac globális szállítója ugyancsak saját, nemzetközi rendezvényén díjazta a vállalatot, „Közép-Kelet Európa év partnere” címmel, amiért egy nagy projektben kiemelkedő gyorsaságú és minőségű együttműködést nyújtott.

De ezzel még nincs vége a díjesőnek. A Lenovo magyarországi garanciális szervizeinek 2018-as teljesítményének értékelésének eredménye alapján a legmagasabb ügyfélelégedettséggel dolgozó szervizpartner is a 4iG lett. Szervize havonta 1000-1500 esetet kezel, és az esetek mintegy 70 százalékát kitevő szerelési munkákat kilenc rutinos kolléga végzi, még egyszer ennyi munkatársuk pedig az ügyfélelégedettséghez szintén szükséges hibafelvételi, adminisztrációs, logisztikai- és szervezési feladatok kifogástalan elvégzésével járult hozzá a rangos gyártói elismeréshez. A Lenovo mellett a Dell, a HP, a Lexmark, az Elo, a Zebra, a Kingston és a NetApp garanciális szervizét végzi a 4iG szervizcsapata.

Karrierszkenner

Kíváncsi, hol dolgozik egykori kollégája, üzleti partnere?
Szeretné, ha az ön karrierjéről is hírt adnánk?

Böngésszen és regisztráljon!

Jelenleg 2074 személy szerepel adatbázisunkban.
Az utolsó regisztrált:Németh Péter

A legkeresettebb emberek:

Cégszkenner

Melyek az ict-iparág legfontosabb cégei?
Melyek a fontosabb felhasználók más iparágakból?

Regisztrálja cégét Ön is!

Jelenleg 4964 cég szerepel adatbázisunkban.
Az utolsó regisztrált:ADAPTO Solutions Kft.

A legkeresettebb cégek: