Menü

Kiemelt témánk

Feliratkozás


Eseménynaptár

előző hónapkövetkező hónap
nhit_uj_honlap
Forrás: NHIT

Megújult a fennállásának 20 éves jubileumát jövőre ünneplő Nemzeti Hírközlési és Informatikai Tanács honlapja. Az általános menüpontok (a szervezet története, főbb tevékenységei, szakmai együttműködő partnerek) mellett hazánkban egyedülálló módon elérhető egy speciális Tudásközpont is.

A Nemzeti Hírközlési és Informatikai Tanács (NHIT) a Kormány tanácsadó és javaslattevő szerve az információs társadalom, a hírközlés és a média területén. Az információs társadalom kialakításával, valamint annak infrastrukturális szabályozásával kapcsolatos stratégiai előterjesztés kizárólag az NHIT véleményével együttesen terjeszthető a Kormány elé.

Az új honlapon elérhető egy speciális, hazánkban egyedülálló Tudásközpont, amelyben megtalálható az ikt-szakterület minden szegmensére kiterjedő jogszabály-gyűjtemény, a kormányzati stratégiák, az ágazatot érintő legfontosabb hazai és nemzetközi felmérések, valamint az operatív programokkal kapcsolatos tudnivalók.

A szakmai műhelyként is működő Tanács számos háttéranyagot, tanulmányt és elemzést készített az elmúlt időszakban, amelyek szintén fontos információként szolgálhatnak az infokommunikáció területén működő civil szervezetek és a piaci szereplők számára egyaránt.

A megújult honlap webcíme: www.nhit.hu.

Karrierszkenner

Kíváncsi, hol dolgozik egykori kollégája, üzleti partnere?
Szeretné, ha az ön karrierjéről is hírt adnánk?

Böngésszen és regisztráljon!

Jelenleg 2074 személy szerepel adatbázisunkban.
Az utolsó regisztrált:Németh Péter

A legkeresettebb emberek:

Cégszkenner

Melyek az ict-iparág legfontosabb cégei?
Melyek a fontosabb felhasználók más iparágakból?

Regisztrálja cégét Ön is!

Jelenleg 4964 cég szerepel adatbázisunkban.

A legkeresettebb cégek: