Menü

Kiemelt témánk

Feliratkozás


Eseménynaptár

előző hónapkövetkező hónap

David Cameron miniszterelnököt is megelőzve a One Direction fiúbanda tagjai bizonyultak a legbefolyásosabbnak egy brit Twitter-felhasználókat elemző felmérésben.

A közösségi háló elemzésével foglalkozó londoni PeerIndex listáján a brit X-Faktor 2010-es szériájából ismert és rövid fennállása óta többek között az MTV-díjátadón, valamint a Brit Awardson is elismert együttes tagjai közül Lyan Payne végzett az élen. Az őt szorosan követő többi négy tag mögött Ed Sheeran zenész, dalszerző szerezte meg a hatodik helyet, David Cameron csak a hetedik, egyben az első politikus a listán.

Az első tízbe bekerült még Piers Morgan újságíró, televíziós személyiség, Caitlin Moran nőjogi aktivista, szerző, a The Times újságírója, valamint Ricky Gervais színész, komikus.   A PeerIndex által harmadik alkalommal készült felmérése 150 millió ember több mint 10 milliárd Twitter-üzenetét vizsgálta, nemcsak mennyiségileg, hanem népszerűségük szerint is. Az értékelés során a hírességek bejegyzései által generált üzenetváltások számán kívül megfigyelték, hányszor hivatkoztak egy adott bejegyzésre, valamint azokat hányszor osztották meg újra.

MTI

Karrierszkenner

Kíváncsi, hol dolgozik egykori kollégája, üzleti partnere?
Szeretné, ha az ön karrierjéről is hírt adnánk?

Böngésszen és regisztráljon!

Jelenleg 2074 személy szerepel adatbázisunkban.
Az utolsó regisztrált:Németh Péter

A legkeresettebb emberek:

Cégszkenner

Melyek az ict-iparág legfontosabb cégei?
Melyek a fontosabb felhasználók más iparágakból?

Regisztrálja cégét Ön is!

Jelenleg 4964 cég szerepel adatbázisunkban.

A legkeresettebb cégek: