Menü

Kiemelt témánk

Feliratkozás


Eseménynaptár

előző hónapkövetkező hónap
social_címlap
Forrás: blog.ecommercebusinesssolutions.ca
Egy erp-rendszer felhasználói a szoftver folyamatos megújítását igénylik. A magyarországi Corvex által forgalmazott Infor COM ennek a kívánalomnak a cég jövőálló fejlesztési politikájával, innovatív kollaborációs megoldásaival tesz eleget.
A Corvex 1998 óta a világ harmadik legnagyobb üzletiszoftver-szállítójának, az Infor Global Solutionsnek a partnere, s a jelenleg amerikai tulajdonú, korábban német Infor COM rendszer szabványos, de rugalmasan testre szabható, integrált termelésirányítási rendszerét forgalmazza Magyarországon. Szem előtt tartva a cégek folyamatosan jelentkező igényeit, a cégcsoport igen komoly erőket mozgósít fejlesztési stratégiája gyakorlatba ültetésére. Az elmúlt évben például 1700 dolgozót, 600 fejlesztőt vett fel, továbbá 5300 programfunkciót dolgozott ki.

-
 

Annak érdekében, hogy a fejlesztők még hatékonyabban működhessenek együtt, az Infor kifejlesztette ION nevű termékét. Ezt az erp-re „ráültetve” egyfajta cégen belüli közösségi hálót, közös munkát lehetővé tevő workflow-rendszert biztosít a vállalati felhasználóknak. A nyitott, közösségi technológiából adódóan egy sor többletérték keletkezik.

Az ION segítségével a munka sokszorosan felgyorsul, a vállalaton belüli feladatáramlás úgy zajlik, mint amikor az emberek egymás között beszélgetnek és információt cserélnek. Így az információk és a folyamatok követik a felhasználójukat, akik egyszerűen és természetes könnyedséggel vehetnek fel és oszthatnak meg ötleteket, ismereteket, problémákat, eredményeket. Lehetőség adódik komplett csapatok automatikus és dinamikus képzésére is a megfelelő üzleti környezetben. Ezáltal a munkatársak könnyebben és gyorsabban fognak helyes megoldásokat találni és eredményes intézkedéseket hozni.

Az is az ION előnyei közé tartozik, hogy a folyamatos kapcsolat révén – akár mobilan is – gyorsan lehet specialistákat keresni. A munka megosztása és az együttműködés gyors és méretezhető, az együttműködők pedig azonnali visszacsatolást kapnak. (X)

Karrierszkenner

Kíváncsi, hol dolgozik egykori kollégája, üzleti partnere?
Szeretné, ha az ön karrierjéről is hírt adnánk?

Böngésszen és regisztráljon!

Jelenleg 2074 személy szerepel adatbázisunkban.
Az utolsó regisztrált:Németh Péter

A legkeresettebb emberek:

Cégszkenner

Melyek az ict-iparág legfontosabb cégei?
Melyek a fontosabb felhasználók más iparágakból?

Regisztrálja cégét Ön is!

Jelenleg 4964 cég szerepel adatbázisunkban.

A legkeresettebb cégek: