Menü

Kiemelt témánk

Feliratkozás


Eseménynaptár

előző hónapkövetkező hónap
manager_open_1
Forrás: Manager Open

A 2019. évi Országos Menedzser Teniszbajnokság győri, majd nyíregyházi versenyét követő újabb sikeres állomás Székesfehérvár volt. Miután a szabadtéri pályák talaja a soknapi esőzések miatt még meglehetősen puha volt, és az időnként felerősödő szél is zavarta a játékosokat, nem csoda, hogy az indulók zöme inkább a fedett pályát választotta.

"A résztvevő városok számát illetően idei csúcs született: a meghirdetett kezdési időpontra egymás után érkeztek az üzletemberek Agárdról, Budapestről, Egerből, Mórról, Nyíregyházáról, Tordasról és Veszprémből. A nagyszámú részvétel is a Manager Open egyre fokozódó népszerűségét bizonyítja" – mondta Hámori Tamás alapító-versenyigazgató a megnyitó során.

A sorsolás eredményeként a párok ezúttal két kategóriában mérték össze tudásukat. A szuper kategóriában azok a menedzserek és vállalkozók kerültek, akik már évek óta rendszeresen versenyeznek, ők két csoportban küzdöttek meg a továbbjutásért. Az elsőben nagy küzdelemben többek között a László Csaba–Galambos Gábor párt is legyőzve az id. Hegyi JózsefBozsik Attila egri kettős lett a legjobb.

 

A másikban (nagy meglepetésre) a fővárosból érkezett Juhász István és Vitsek Iván volt válogatott asztalteniszező alkotta páros – akik a győri tornát megnyerték – holtverseny után kiestek, innen végül a pesti menedzserpár, Hegyi József Lászka Milán, továbbá a fehérvári Takács Tibor–Rózsa Gábor kettős került az elődöntőbe. Itt Bozsik Attiláék vitától sem mentes mérkőzésen nyertek a fehérváriak ellen, míg a másik ágon szoros eredmény után Lászkáék kerültek ki nyertesen az összecsapásból.

Így a döntőben egy olyan ritka felállás jött össze, ahol az egyik oldalt az apa, id. Hegyi József, míg a másikon fia, Hegyi József nézett szembe egymással. Itt született az újabb meglepetés: a döntő győztese rövidített játszmában – elsősorban a volt élvonalbeli versenyző, Bozsik Attila nagyszerű játékával – az összességében jóval idősebb páros lett. Az amatőr kategóriában ugyancsak két csoportban kezdődtek el a küzdelmek.

A legjobb négy között Balogh Benedek–Stokinger Tamás a Vanyó Miklós–Botár Péter pár, míg a Sallay Zsolt–Molnár Miklós kettős a pesti Varga Zoltán–Tomori Tamás alkotta páros ellen győztek. A házi rangadóból színvonalas ütésváltások után a SallayMolnár duó került ki győztesen. A vigaszversenyt a nyíregyházi–fehérvári „vegyes” pár, Jakutska István–Dávid Zsolt nyerte meg.

A rendkívül jól sikerült viadal alatt több páros is feliratkozott a következő fordulóra, a június 15-i tordasi Manager Open nevezési listájára.

Karrierszkenner

Kíváncsi, hol dolgozik egykori kollégája, üzleti partnere?
Szeretné, ha az ön karrierjéről is hírt adnánk?

Böngésszen és regisztráljon!

Jelenleg 2074 személy szerepel adatbázisunkban.
Az utolsó regisztrált:Németh Péter

A legkeresettebb emberek:

Cégszkenner

Melyek az ict-iparág legfontosabb cégei?
Melyek a fontosabb felhasználók más iparágakból?

Regisztrálja cégét Ön is!

Jelenleg 4964 cég szerepel adatbázisunkban.

A legkeresettebb cégek: