Menü

Kiemelt témánk

Feliratkozás


RSS

cyberterror_kicsi
Forrás: theage.com.au

Magyar tulajdonú vállalkozás fejlesztése válthatja le a jelenlegi védelmi rendszereket, az egyszer használatos jelszógenerálókat, meg a költséges sms-eket. Ízlelgessék: PaySEQR.

Ígéretes fejlesztéssel rukkolt elő az elektronikus aláírások területés 1998-óta szakértó Microsec Zrt.: olyan megoldással állt elő, amellyel a legmagasabb szinten szavatolható az online bankolás és a pénzügyi tranzakciók biztonsága. Az új fejlesztés meghiúsítja az internetről lopott, illetve csalással megszerzett adatok jogosulatlan felhasználását. Idén az Informatikai Biztonság Napja (ITBN) Biztonsági Díj – Legjobb magyar innováció 2013 díját is elnyerte, és a remények szerint orradalmat fog hozni az internetes kereskedelemben.

A PaySEQR technológia az okostelefonok bevonásával teszi biztonságossá az internetes bankolást és vásárlást.   Eddig, lopott bankkártya adatokkal is lehetett interneten vásárolni, jogosultságot igazolni. A most kifejlesztett megoldással, erre már nem lesz lehetőség. A PaySEQR-ban alkalmazott elektronikus aláírás technológia (Public-key Infrastructure), napjaink legbiztonságosabb megoldása. Megakadályozhatja az atm jogosulatlan használatát, az internetes vásárlások során gyakori, úgynevezett kártya hiányában elkövetett visszaéléseket (cnp) és az adathalászat, valamint a rosszindulatú szoftverek, például a kémprogramok károkozását.

Világszerte elektronikus aláírás technológiával védik az útlevelek adatait is, így az új fejlesztés technikai alapjai már bizonyítottak.

Microsec

Karrierszkenner

Kíváncsi, hol dolgozik egykori kollégája, üzleti partnere?
Szeretné, ha az ön karrierjéről is hírt adnánk?

Böngésszen és regisztráljon!

Jelenleg 2074 személy szerepel adatbázisunkban.
Az utolsó regisztrált:Zákai Emõke

A legkeresettebb emberek:

Cégszkenner

Melyek az ict-iparág legfontosabb cégei?
Melyek a fontosabb felhasználók más iparágakból?

Regisztrálja cégét Ön is!

Jelenleg 4960 cég szerepel adatbázisunkban.
Az utolsó regisztrált:EcoSim Kft.

A legkeresettebb cégek: