Menü

Kiemelt témánk

Feliratkozás


fizio_osszeolvadas_akvizicio
Forrás: truenorthcustom.com

A holland–francia felvásárlással jön létre a digitális identitás-kezelés globális piacvezetője.

A Thales 2017 decemberében tett ajánlatot a Gemaltóra, az üzletet a két vállalat április 2-án zárta le, miután a globális versenyügyi hatóságok rábólintottak a mintegy 4,8 milliárd eurós tranzakcióra.

"A felvásárlás nyomán még biztosabb háttérrel rendelkezik majd a Gemalto-termékcsalád" mondta Nemes Dániel, a Gemalto hazai képviseletét ellátó biztributor Kft. elnöke. "Várakozásaink szerint mind kutatás-fejlesztésben, mind támogatásban tovább erősödik majd a vállalat, ez pedig új távlatokat nyithat a Gemalto világelső termékei számára."

A kombinált vállalat éves szinten 19 milliárd eurós bevétellel rendelkezik, mintegy 80 ezer főt foglalkoztat 68 országban és 180 országban szolgál ki ügyfeleket. A ThalesGemalto igazi innovációs monstrum lesz, éves szinten 1 milliárd eurónál nagyobb K+F költségvetéssel és 30 ezer kutatóval-mérnökkel. A felvásárlás után a Thales lesz az általános célú, fizetésben használt és felhőalapú HSM-ek (hardware security module-ok) piacvezetője, emellett első lesz az adattitkosítás és kulcskezelés, a nagysebességű hálózati titkosítás, illetve a hitelesítés és hozzáférés-kezelés piacán is.

A Gemalto és a Thales portfóliója a felvásárlás lezárultával egyesül. A Thales eSecurity és a Gemalto Enterprise & Cybersecurity részlegei új üzleti egységben, a Thales Cloud Protection & Licensing divízióban olvadnak össze, ide kerül a Gemalto SafeNet Identity and Data Protection termékcsaládja is. A Thales leszögezte, hogy a Gemalto és a Thales korábban kötött szerződéseit természetesen maximálisan tiszteletben tartja, a meglévő kínálat hosszú távú támogatása is biztosított. Emellett rövid távon biztosan nem lesz változás a megoldások szállításában és támogatásában sem.

Karrierszkenner

Kíváncsi, hol dolgozik egykori kollégája, üzleti partnere?
Szeretné, ha az ön karrierjéről is hírt adnánk?

Böngésszen és regisztráljon!

Jelenleg 2074 személy szerepel adatbázisunkban.
Az utolsó regisztrált:Zákai Emõke

A legkeresettebb emberek:

Cégszkenner

Melyek az ict-iparág legfontosabb cégei?
Melyek a fontosabb felhasználók más iparágakból?

Regisztrálja cégét Ön is!

Jelenleg 4960 cég szerepel adatbázisunkban.
Az utolsó regisztrált:EcoSim Kft.

A legkeresettebb cégek: