Menü

Kiemelt témánk

Feliratkozás


videokonferencia
Forrás: PulsoSocial

A NISZ és a T-Systems aláírta azt a szerződést, amelynek célja, hogy kialakítsa a videovégpontokat az "Elektronikus megoldás az eltérő földrajzi helyszíneken történő közigazgatási ügyintézés munkaszervezésének és kommunikációjának fejlesztésére (VIKI)" című, projektben. A projekt költségvetése 3 milliárd forint vissza nem térítendő európai uniós támogatás, amelyet a z Európai Szociális Alap és Magyarország költségvetése finanszíroz a KÖFOP-1.0.0–VEKOP-15 „Adminisztratív terhek csökkentése” című konstrukció keretében.

A NISZ Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt. (NISZ) aláírta a T-Systems Magyarországgal a KÖFOP-1.0.0VEKOP-15-2015-00003 projekt videokommunikációs végpont struktúra kialakításáról szóló szerződést november 13-án.

A videokommunikációs végpont struktúra közbeszerzési eljárásáról szóló hirdetmény 2016 szeptemberében jelent meg az Európa Unió Hivatalos Lapjának Kiegészítésében (TED). A tárgyalásos közbeszerzési eljárás nyerteseként a T-Systems Magyarország nettó 1 599 120 095 forint értékben szerződött a videovégpontok struktúrájának kiépítésére. A „VIKI” projekt teljes költségvetése 3 milliárd forint, amelyet az Európai Szociális Alap, valamint Magyarország költségvetése finanszíroz a Közigazgatás- és Közszolgáltatás-fejlesztés Operatív Program „Adminisztratív terhek csökkentése” című konstrukció, valamint a Versenyképes Közép-Magyarország Operatív Program keretében. A projekt a Széchenyi 2020 program részeként valósul meg, fő kedvezményezettje pedig a NISZ.

Karrierszkenner

Kíváncsi, hol dolgozik egykori kollégája, üzleti partnere?
Szeretné, ha az ön karrierjéről is hírt adnánk?

Böngésszen és regisztráljon!

Jelenleg 2074 személy szerepel adatbázisunkban.
Az utolsó regisztrált:Zákai Emõke

A legkeresettebb emberek:

Cégszkenner

Melyek az ict-iparág legfontosabb cégei?
Melyek a fontosabb felhasználók más iparágakból?

Regisztrálja cégét Ön is!

Jelenleg 4960 cég szerepel adatbázisunkban.
Az utolsó regisztrált:EcoSim Kft.

A legkeresettebb cégek: