Tartson előadást a Business & Technology 2011 konferencián!

Az IVSZ és az itbusiness az előadások változatosságának és színvonalának biztosítása érdekében pályázatot ír ki az április 13–14-én Siófokon megrendezendő Business & Technology 2011 konferencia előadásainak megtartására. A pályázatok értékelését az IVSZ és az itbusiness által felkért szakmai zsűri végzi. Várjuk előadásaik rövid pályázati kivonatát. Éljen a lehetőséggel és tartson előadást az informatikai vezetők, döntéshozók számára! Előadásaik 40-50 fős szekciókban hangzanak majd el a kétnapos rendezvényen, amelyre mintegy 300-400 vendéget várunk, akiknek legalább a fele a nagyfelhasználók közül kerül ki.

 

Fontos információk:

 • Az előadások hossza max. 30 perc lehet, a beküldött kivonat hossza max. 500 szó;

 • Lehetséges több, különböző témájú pályázat beadása is;

 • Egy beküldött előadás-kivonat több témakör szerint is besorolható;

 • Egy konkrét pályázathoz csak egy előadó személy tartozhat;

 • Az előadás-kivonatokat a konferencia http://www.businessandtechnology.eu  weboldalán található absztrakt rendszert használva kell bejelenteni.

 

Előadásaikat alapvetően két területről várjuk:

 1. Az egyik terület az innovatív ict-megoldások területe, mint amilyen például a security, a cloud computing, a mobilitás stb. Itt elsősorban az ict-cégek képviselőitől várunk témajavaslatokat. Azonban nem a cégek marketingüzeneteit kívánjuk viszontlátni, hanem azt, hogy ügyfélkörükben az ő ict-megoldásuk mely iparágban, milyen problémára jelent megoldást, és milyen megtérüléssel.

 2. A másik témakörnek a vállalatok általános működését lefedő, a vállalati hatékonyságot növelő megoldásokat jelöljük meg. Ennek keretében az üzleti élet kihívásait a cégek irányítási területeire bontva szeretnénk, ha feldolgoznák. Vagyis a pénzügyi/üzleti tervezés, a termékportfólió-menedzsment, a termékfejlesztés/szolgáltatásfejlesztés/üzletfejlesztés, a hr/szervezetfejlesztés/folyamatok stb. átszervezése területhez kapcsolódó pályázatokat várunk.
 • A kiválasztott pályázók előadásuk napján meghívott vendégként vehetnek részt a konferencián, a meghívás szállást nem tartalmaz.

 • A szervezőbizottság fenntartja a jogot arra, hogy az elfogadott előadások anyagát a konferenciához kapcsolódó publikációkban megjelentesse.

 

Az előadás anyagát az előadó köteles a konferencia előtt, a kért határidőre a szervezőbizottság rendelkezésére bocsátani:

 •  Beküldési határidő: 2011. január 24.

 •  Értesítés az elbírálásról: 2011. február 14.

 •  A teljes előadásanyag leadása: 2011. március 21.

 

Találkozzunk Önnel és kollégáival a Business & Technology 2011 konferencián!

Pályázzon előadással a Business & Technology konferenciára!