Az eseményről

Cikkek

Helyszín, időpont

Program

 

Arany szponzor


Ezüst szponzor
Bronz szonzorAz IVSZ kutatópartnere


Médiatámogató

AZ ESEMÉNYRŐL

 

Ugye néha milyen egyszerű, máskor pedig mennyire nehéz megtalálni a jó lábbelit? Olasz cipőből mindig egy számmal nagyobb kell. Az amerikaival csak óvatosan, mert szélesebbre tervezik! És a követhetetlen UK-méretezésről ne is beszéljünk! De változnak a cipővásárlási szokások is. Van, aki minden esetben személyesen akarja felpróbálni az új cipőjét, van, aki az internetről rendel, maximum, ha valami nincs rendben, visszaküldi. És néha még a hiúságunknak is áldozatul eshetünk... Ismerős szituáció: a hölgyvásárló kitartóan próbálja beletuszkolni lábát az egy számmal kisebb cipőbe, vagy magyarázza az eladónak, az kizárt, hogy neki ilyen nagy méret kelljen a kiszemelt cipőből! De mielőtt az urak mosolyogni kezdenek, tegyék szívükre a kezüket: ők hányszor mondtak nagyobb, macsóbb lábméretet a valósnál? De a korral minden időre és minden alkalomra megtaláljuk a nekünk való méretet!

 

Úgy néz ki, ami ha nehezen is, de megy a cipőválasztásnál, zaklatottabban működik az üzletünkben! A válság negyedik tavasza jön, és a hazai cégek többségének még nem sikerült megtalálnia saját méretét! Pedig már nagyok vagyunk! Csak hát itt egy új "próba" több tucat, adott esetben több száz cég, és így több száz család sorsát döntheti el... A költségcsökkentés - szokták mondani - a legkönnyebb tanácsadói feladat: a tanácsadó kihúz pár sort innen, kitöröl nagyobb összegeket onnan, és készen is van. Persze a cégvezetők, a tulajdonosok meg leginkább sehonnan nem akarnak törölni semmit, hiszen az a cipő, amiben egyszer már jól lefutották a kiszabott távot, kedves a szívüknek! Igen ám, csak közben a salakpályás versenyekről előbb át kell térniük a mezei futásra, jövőre meg ki tudja? Lehet, hogy éppen akadályfutásban kell indulniuk, betonon!

A Business & Technology 2012 még erőteljesebb, mint az egy évvel ezelőtti rendezvény. Az IVSZ és az ITB, az ict-piac két független, mérvadó szereplője mellett szakmai partnerként megjelenik a CoSignum. A válság, a versenyképesség, az öko- és a költséghatékonyság kulcstémákra keressük az elméleti és gyakorlati válaszokat, hogy hozzásegítsük cége egészséges állapotának és méretének eléréséhez, fenntartásához. A Business & Technology 2012 tehát szeretné egy professzionális "cipőkereskedő" szerepét betölteni. Segíteni a méretválasztásban, felhívni a figyelmet a változó körülményekhez igazodó új elvárásokra, és megmutatni a legújabb módszereket ahhoz, hogy a megváltozott versenyben is célba tudjunk érni, és közben még jó időt is fussunk!