Díjak

Leadership Award 2010


        


 
 


 

 

 

 


Az innovációs pályázatokat idén csak két kategóriában várta a szerkesztőség és a zsűri: lehetett pályázni projektekkel, illetve termékfejlesztésekkel.

 

A Projektfejlesztés kategória nyertese a Vodafone Magyarország Zrt. lett SmartOffice – Egy lépés a teljes körű kommunikációs szabadság irányába című pályázatával.

A Vodafone egy kifejezetten a kis- és középvállalatoknak szóló szolgáltatással nyert; a SmartOffice néven futó komplex irodai megoldással neveztek, amely a vezetékes és a mobilhálózat, illetve a vezetékes és mobilinternet előnyeit egyesíti, miközben csökkenti a kommunikációs költségeket. Ezzel az egyetlen eszközzel a Vodafone ügyfelei egyszerűen, gyorsan és hatékonyan tudják megoldani a különböző média- és egyéb eszközök, nyomtatók, szkennerek, dvd-k vezeték nélküli megosztását, a háttértárolók közös használatát.

 

A Termékfejlesztés kategória díját a HumanoIT Kft. kapta, mely az SLMbox szolgáltatásiszint-felügyelő megoldását nevezte a versenybe.

Termékük hathatós segítséget nyújthat olyan üzleti és it-problémákra, melyek megoldása eddig költséges és hosszúra nyúlt projektek keretei közt volt csak lehetséges. Megoldásuk segítségével megvalósítható az a szemlélet, mely segíti a vállalatokat hatékony, jól működő szervezetté válni; a vállalatok üzleti és informatikai területe most valóban képessé válhat a tökéletes összhangban való együttműködésre.

 

Különdíjban részesült a MOHAnet Mobilsystems Zrt. A mobilszolgáltatás új dimenziója pályázata. A vállalat a mobilinternet kedvező tulajdonságait felhasználva alkalmassá tette rendszerét a különböző alkalmazási területek távfelügyeleti szolgáltatásainak nyújtására, melyhez az alkalmazott technológia országos lefedettséget biztosít. A távfelügyelet az ország különböző pontjain megtalálható betörésjelző, tűzjelző, személyfelvonó, műszaki és technológiai rendszerek, valamint gépjárművek és személyek 24 órás távoli megfigyelését jelenti.