ITB

work_420
Forrás: ITB

A szervezetfejlesztés és kommunikációja

Optimizmusra ad okot az a tény, hogy az ict-szektor az az iparági szegmens, ahol a legtöbb üzletfejlesztés zajlik. Általában két okból vágnak ilyen hatalmas projektbe a cégvezetők: vagy amúgy is pörgő üzletüket akarják továbbfejleszteni, vagy  a gödörből akarnak kikecmeregni.

És ahol ezért vagy azért, de fejlesztik az üzletet, ott bizony a szervezetet is kell fejleszteni, be kell hozni új menedzsereket, útilaput kell kötni a szervezetbe nem valók talpára, és bizony a maguk körül rossz hangulatot árasztó, a szervezetet mételyező emberektől is meg kell válni. Ezt idáig tudja is minden felkent vezető!

 

Azt azonban már kevesebben ismerik tényként, hogy egy szervezetfejlesztés, indítsák a legjobb céllal, mindig kétségeket, problémákat, irritáló kérdéseket vet fel a szervezeten belül. Egy oda nem való ember távozása lehet pozitív, de rendkívül negatív imázsjel is a cég számára. Egy rosszul kommunikált szervezetfejlesztés okozhat olyan fluktuációt, melynek során értékes emberek is távozhatnak a cégtől. Vagyis kommunikálni mindenképp szükséges cégen belül és kívül egyaránt. Bár egy szervezetfejlesztési projektben az embernek kisebb gondja is nagyobb ennél, viszont a sikert jelentős mértékben befolyásolja.

 

A szervezet – és üzletfejlesztéshez kapcsolódó belső – és külső kommunikáció a témája az ITB–3B közös szervezésében megrendezésre kerülő szakmai workshopnak avagy műhelymunkának

 

Téma: a szervezetfejlesztés és annak kommunikációja

Dátum: 2015. április 9.

Idő: 9–12 óráig

Helyszíne: Duna Towers 15. emeleti tárgyaló

Tervezett létszám: 10 első számú ict-vezető

Részvételi díj: 68 000 Ft/fő

 

Bízunk benne, hogy az ITB első szakmai workshopján találkozunk!

 

Sziebig Andrea és Palencsár Miklós

 

Visszajelzését kérjük, küldje az mbende@itbusiness.hu címre, vagy hívja Bende Magdolna kolléganőnket a 30/580-0827-es telefonszámon.