Legfrissebb

Őfelsége, a macska
Őfelsége, a macska
Forrás: ITB

Már a macskánkat is biztosíthatjuk

Alacsony költségű kisállat-biztosítással jelentkezett az AEGONdirekt.hu. A gazdik így akár egy jutalomfalat áráért nem kerülhetnek olyan helyzetbe, hogy ne tudnák finanszírozni kedvencük orvosi kezelését.

A direktbiztosítási szolgáltató honlapján a felelős kisállat-tulajdonosok percek alatt megköthetik kedvenceik baleset- és betegségbiztosítását, amely többféle csomagban is rendelkezésre áll. A fél év és hét év közötti életkorú kedvenceknek a szerződéskötéskor még mikrochippel sem kell rendelkezniük, elegendő a szükséges oltások megléte.

Őfelsége, a macska
Őfelsége, a macska
 A biztosítási alapcsomag havi 990 forinttól elérhető, de a legfelsőbb szintű, széles körű szolgáltatásokat is tartalmazó csomag sem éri el az állatorvosi vizit alkalmankénti költségét.

A biztosítás egyik fontos előnye, hogy a felmerülő egészségügyi problémák esetén a kezelőorvos szabadon választható, így a felelős gazdik korábbi, jól bevált állatorvosukkal is kezeltethetik kedvencüket, ha a szakember érvényes működési engedéllyel rendelkezik, a biztosítás fedezni fogja a kezeléseket.

A biztosító a látássérült emberekre külön is gondolt: a vakvezető kutyák kedvezményesen biztosíthatók a kisállat-biztosítás keretében. A társaság honlapján vakbarát ismertető mutatja be a kedvezményt, így a látássérült emberek – legyenek vakvezetőkutya-tulajdonosok vagy örökös használatba vevők – maguk is könnyedén megismerhetik a feltételeket, és az online chat segítségével azonnal meg is tudják kötni a biztosítást mindennapi életük egyik legnagyobb segítője számára. 

A biztosító honlapján „A szakértő válaszol” rovat és chates, valós idejű ügyfélszolgálat is segíti a kutyák és macskák gazdáit a biztosítás megkötésében. Amennyiben valaki még nem rutinos az online biztosításkötésben, annak telefonos ügyfélszolgálat is a rendelkezésére áll.