Cégvilág

Balaton
Forrás: obh.hu

Balaton Sound: élő streaming a Telekomtól

Azok sem maradnak le a fesztiválélményekről, akik nem jutottak el Zamárdiba: a Telekom és a Ustream együttműködésének köszönhetően számos koncert streaming közvetítését követhetik a www.telekom.hu/fesztivalok oldalon.

Az adás szerkesztői a négy színpad programjából színes válogatást igyekeznek nyújtani, hogy minél többen találkozhassanak virtuálisan a kedvenceikkel. Aki letölti a Balaton Sound alkalmazást, az a mobilján is egyszerűen elérheti és élvezheti a koncerteket.

A Telekom Teraszon esténként elektronikus zenével, napközben lounge hangulattal, 4G  mobilinternettel és további izgalmas fesztiválélményekkel várja a MasterCard Balaton Sound látogatóit a Telekom. A fesztiválon például élményekkel is lehet fizetni: akik Instagram alkalmazással megosztják élményeiket, azok a gyűjtött pontokért koktélt és fesztiválkellékeket vásárolhatnak.

Akik különleges, mozgó partyfotókat szeretnének készíteni, azok a "Gif it to me" fotósok segítségével ezt is megtehetik. Továbbá az élményeket, videókat és képeket akár azonnal meg is oszthatják a Zamárdiba érkezők a Telekom 4G hálózatának segítségével, akár a Telekom internetkamionjának hűvösében.

Akik pedig csak egy kis ejtőzésre vágynak, azok a kempingben a hatalmas, magentába játszó spirál árnyékában pihenhetik ki a Defender DJ aktív közreműködésével átmulatott éjszakákat.