Moderátor: Brichta Balázs

10:00–10:05

Megnyitó

Sziebig Andrea (ITB)

 

10:05–11:05

 

HATÉKONY SALES-STRATÉGIÁK 

10:05–10:35

Értékesítési stratégiák – pszichológai redszer mentén

Milyen a jó, hatékony sales-stratégia az ict-piacon? Mik az alapvető sales-stratégiai hibák az ict-cégeknél? Aktív-inaktív, extenzív-defenzív stb. sales-stratégiák. Modern motivációs rendszerek a direkt és a KAM-salesben. Direkt sales, KAM, partnereken keresztüli értékesítés – mikor, melyik a célravezetőbb.

Előadó: Palencsár Miklós business mentor

10:35–10:50

Higgy a cégedben, higgy a termékedben – a kereskedelmi sikerhez nem árt egy kis fanatizmus

Amíg mások meggyőzik magukat, hogy mit miért nem lehet megoldani, addig fel kell vállalni a lehetetlent is. Legyen az technológiai, erőforrásbeli vagy környezeti hatás. Aki hisz önmagában és a csapatában az sikerre van ítélve.

Bessenyei István (Laurel)

10:50–11:05

A saját receptnél nincs jobb

A kereskedők feladata az értékesítés. A célok hatékony elérésének sok esetben a kereskedelmi folyamat nem megfelelő támogatása is a gátját jelenti. Az előadás bemutatja, hogy az értékesítés hatékonyságát hogyan lehet iparágtól függetlenül is hatékonyan támogatni a kis- és nagyvállalatok körében egyaránt.

Előadó: Kiss Viktor (GST-Max)

 

11:05–11:40

 

Kerekasztal-beszélgetés az 1 félpénz útjáról: jó sales gyakorlatok, hibák, zsákutcák.

Résztvevők:

Alföldi Ferenc, a Magyar Takarékbank informatikáért felelős ügyvezető igazgatója; Gaidosch Tamás, a Deloitte vezető partnere; Vetési Iván, a KEKKH elnöke – Moderátor: Klotz Tamás

 

11:40–12:55

 

ADOK-VESZEK

11:40–11:55

Sikeres Workforce mobilizáció a  Dunántúli Regionális Vízműnél

Mi kell egy sikeres mobilizációs projekthez államigazgatási környezetben? A sikerkritériumok mérése.

Telek Balázs (Sybase)

11:55–12:10

Költségcsökkentés innovatív megoldásokkal

A Budapest Taxi olyan komplex integrált informatikai rendszert nyújt partnereinek, amivel időt, energiát és költséget tudnak megspórolni. A fejlesztés lehetővé teszi, hogy a társaság olyan szolgáltatást nyújtson, amely nemcsak a taxirendelést és a fizetést könnyíti meg, hanem annak adminisztrációját is. A folyamatos riportálási lehetőséggel a szerződött partnerek napra pontosan követhetik, hogy melyik költséghelyen, melyik kolléga milyen taxiköltséget generált.

Horváth Csaba (Budapest Taxi Holding)–Pandur Imre (Magyar Telekom)

12:10–12:25

Teljes körű sales force management, support és még több – és a felhő

A sales force management, a sales support és a kísérő folyamatok informatikai támogatásának lépcsői: on premise vs. cloud.

Mi változik, mi marad ugyanaz? Milyen új lehetőségek nyílnak? Most már az ügyfél tényleg az első? A pénz egyre kevesebb – olcsóbb a felhő? Felhő sales-stratégia.

Czernecki Péter (10xONE Magyarország)

12:25–12:40

A jövő közlekedése, a jövő flottája: Carsharing Magyarországon

A gazdasági válság által tépázott világban napról napra többet beszélünk a „shared economy” fogalmáról, amely a szövetkezeti formákhoz hasonlóan arra ösztönzi az embereket, a vállalatokat, hogy kezdjék el közösen használni meglévő erőforrásaikat. Egy ilyen megoldás a Carsharing közösségi autószolgáltatás is, amely a telekommunikáció vívmányai és a korszerű managementszoftver kombinációjával teszi elérhetővé a kényelmes jövőbeni autóhasználatot.

Ilosvai Péter (Avalon Car(e) Services)

12:40–12:55

Innovatív infokommunikációs megoldások a hazai piacon

Hatékonyságnövelés infokommunikációs megoldásokkal. A felhőszolgáltatások terjedésének hazai trendjei a számok tükrében.

Vörös Ákos (Invitel)

 

12:55–13:00

 

SORSOLÁS

A konferencián kisorsolunk egy VEMOCO connected car eszközt, 6 havi előfizetéssel az ASP jóvoltából. 

 

13:00–13:30

 

Kerekasztal-beszélgetés a külföldi terjeszkedésről, avagy hogyan adjuk el magunkat (cégünket) és termékeinket külhonban.

Résztvevők:

Dobozi Péter, a Capture ügyvezető igazgatója; Loncsár Tibor, a Dubai eGovernment Program korábbi igazgatója; Simon Gábor, a Nemzeti Külgazdasági Hivatal üzletfejlesztési főosztály, tudásalapú ágazatok osztály mb. osztályvezetője; Takács Krisztián, a Business Telecom elnök-vezérigazgatója – Moderátor: Lengyel Csaba