Az ICT-piac Nagykönyve 2019

Az INSIDE ITB 2019 – JÓ NEVELÉS gálaesten debütál Az ICT-piac Nagykönyve 2019 kiadvány. Immár tizennegyedik éve publikáljuk az ICT-szakma évkönyvét, az alapjaiban változatlan, de témaválasztásaiban mindig tökéletesen aktuális kiadványt.

TARTALOM

ITB-díjak

ITBUSINESS AWARD – Bemutatjuk a Termékfejlesztés és a Projektbevezetés kategória pályázóit.

BEHAVIOUR AWARD – Megismerhetik a Humán­menedzsment és az Üzletfejlesztés kategória pályázatait.

Almanach

Cégbemutatók és interjúk

Melyek azok az ICT-technológiák, amelyekre B2B szempontból vevők az ügyfelek 2019-ben és 2020-ban?

Felhő

Nem új technológia a számítási felhő, de egyre több felhasz­nálója és felhasználási esete van. Hol tartanak a legnagyobb szolgáltatók, mit tesznek a kisebbek, milyen új szolgáltatások érhetők el – ezekre a kérdésekre keressük a választ.

Jogi informatika, sportinformatika, agro-IT

Meglepő módon a magyar mezőgazdaságban a gazdák negyede él a precíziós mezőgazdálkodás előnyeivel, ami pontosabb, kiszámíthatóbb gazdálkodást eredményez. A magyar agráriumnak van hova fejlődnie, az különböző pályázatok pedig segíthetik az eszközök elterjedését.

Adatalapú döntéshozatal

Az adatgyűjtés gyökeres változásokat hoz a különböző ipar­ágakban, és ezek a változások közvetlen hatással vannak a hétköznapi életünkre is. Pusztán az adatok birtoklása azonban még nem elegendő, a megfelelő szaktudással, kellő szín­vonalon történő elemzés a folyamat kulcsfontosságú része.

Biztonság

A biztonság az a terület, ahol irdatlan mennyiségű pénzt lehet elkölteni, mégis lyuk marad a védelmi falakon. Összeállításunkban megvizsgáljuk, hogy az adott iparágakban – pénzügy, távközlés, gyártás, államigazgatási szektor – milyen biztonsági megoldást kedvelnek és hiányolnak a szereplők.

5G

Felgyorsultak az események az 5G mobiltechnológia körül, itthon csakúgy, mint a nagyvilágban. Magyarországon is működik már kereskedelmi bázisállomás, folyamatban van a frekvencia-árverés, év végén indulhatnak az első szolgáltatások. Hazai és globális 5G-körkép, gazdasági és technológiai oldalról.

Mesterséges intelligencia

Hol tart a mesterséges intelligencia alkalmazása az egyes iparágakban, és mennyire érzékelhető már jelenléte a mindennapi életünkben a munkavégzés és az ügyintézés során? MI-körkép és várható trendek.

Élményalapú ügyfélkezelés

Az élményalapú, digitális platformoknak köszönhetően sokkal könnyebben intézhetjük akár hivatalos, akár mindennapi ügyes-bajos teendőinket. A digitális világban az „élmények” mellett az időfaktor rövidülése is meghatározó tényező – de mit is jelent pontosan az élményalapú ügyfélkezelés?

HR digitalizációja

A HR világát sem kerülheti el a digitalizáció, de vajon milyen kiindulópontjai és alappillérei vannak a digitális HR-stratégiának? Hol tart a HR a digitalizációval és miben segítenek a legújabb technológiák a mindennapi munkavégzés során?

Kormányzati informatika

Szakmapolitikusokat, állami vállalatok vezetőit kérdezzük az elmúlt egy év legfontosabb fejlesztéseiről, lépéseiről, és annak is utánajárunk, milyen személyi változások történtek tavaly szeptembertől.

TOP 25

Debütál az elmúlt 12 hónap 25 legsikeresebb hazai ICT-menedzsereinek toplistája!

 

TERJESZTÉS

A Nagykönyvet idén is a szakma legfontosabb szereplőinek juttatjuk el, üzleti döntéshozók, közép- és felsővezetők – cégtulajdonosok, CEO-k, CIO-k, HR-, üzletfejlesztési és sales igazgatók – kezébe kerül a print kiadvány.
Emellett az itbusiness.hu oldalain és az ITB FB oldalán is terjesztjük a Nagykönyv cikkeit, ezzel is növelve az elérést.

 

FORMA

A Nagykönyv kialakítása továbbra is a már megszokott igényes, prémium kivitel. A kiadvány jellege miatt olyan prémium oldalakkal indul a Nagykönyv, amelyeknek imázsemelő hatása kiemelkedő.