hh_2017_580x415px_itb_re.jpg

A Simon egy átlagos név, Angliában például igen sokan választják a gyermeküknek. Az viszont biztos, hogy senki sem olyan ismert és elismert a fiatalok körében, mint Simon Cowell. Miért is? Alappillére volt annak az őrületnek, amit egyszerűen csak „talent show”-nak, vagyis tehetségkutató műsornak nevezünk – ez a termék meghódította a világot!

De hát nagy csoda ez? Ki ne szeretne pillanatok alatt világhírű lenni? Előbukkanni a semmiből és óriási sztárrá válni. Jó-jó, persze nem mindenki, de a lehetőség több mint kecsegetető, valljuk be őszintén. És az uralkodó, valamint az önmegvalósító generációk számára az egyik legfontosabb motiváció! A különbség csak az, hogy amíg az egyik a pénzért, a másik a hírnévért száll versenybe. Persze ne felejtsük el azt sem, hogy az idősebb generációkban is akadnak olyan személyiségűek, akik nem vetik meg az efféle révbe érést.

Miért van az, hogy a megannyi tehetségkutatós arc közül mégis Simon Cowell emelkedik a legmagasabbra? Azért, mert az általa fémjelzett produkciók nemcsak rengeteg jelentkezőt vonzanak évről évre, hanem a szezon végére valóban kinevelnek olyan egyéniségeket – már amennyiben valódi egyéniségeknek lehet nevezni őket –, akik a nagy porondon is megállják a helyüket. Ez pedig nem másnak köszönhető, mint a kiváló mentormunkának és a tökéletes menedzselésnek. Ezek tudatában már senki sem csodálkozhat azon, hogy olyan eredmények fűződnek Simon Cowell nevéhez, mint a legsikeresebb angol előadó No.1. pozíciójának elérése az USA-ban, vagy számtalan fennmaradó (és a süllyesztőben egy-két éven belül nem eltűnő), toplistás zenéket folyamatosan szállító sztárok színpadra állítása.

Foglaljuk tehát össze! Simon Cowell és csapata kiváló a toborzásban, a felkészítésben, a mentorálásban és a mentorált új tehetségek menedzselésében, tehetségük pénzre váltásában. Ugye egyetértünk abban, hogy nem kell többet tudnia a mai munkaerőhiányos piacon működő cégeknek sem?

Azt nem ígérjük, hogy a Human Hungary 2017 az angol sztár tökéletes receptjét tárja elénk. Azt viszont határozottan állítjuk, hogy előadóink a szakmai beszélgetések és az interaktív műhelymunkák során találkozhatnak „Simonokkal”, és persze nekik is van már működő receptjük a jelenlegi HR stratégiai és operatív kihívásaira. Hogy mindezen információ magyarországi viszonylatban csak nálunk legyen elérhető, illetve a konkrét munkában már másnaptól sikeresen alkalmazható legyen, arra eddigi prémium konferenciáink jelentik a garanciát.

Időpont: 2017. május 23.

Helyszín: TEREM (1052 Budapest, Piarista köz 2.)

Az esemény részletes oldala