A sikeres cégekről szóló TOP 52-es szavazásunkat 2017-ben indítottuk útjára. Évről évre legalább annyira megmozgatja a hazai ICT-társadalmat, mint a sikeres menedzserekről szóló TOP 25-ös szavazásunk. Hiszen itt nemcsak a vezető érintett a szavazásban, hanem a teljes céges környezet, legyen szó mikrovállalkozásról, startupról, kkv-ről, hazai nagyvállalatról, nemzetközi cégről.

A jelöltlista felállítása mindig tanulságos és izgalmas folyamat, hiszen ahhoz, hogy az 52 cégből álló toplistát prezentáljuk, minimum 100 sikeres hazai ICT-cégre van szükség, amelyekre voksolni lehet. Az olvasók a listában szereplő cégek mellett további 10 cégre tehetnek még javaslatot (indoklással), amelyek szintén felkerülnek a jelöltlistára.  A javaslatokat az indoklással emailben a top52@itbusiness.hu címre várjuk, 2021. február 8. 12:00-ig.

A versenyben most csak azok a cégek „játszhatnak”, amelyek ICT-megoldások, -szolgáltatások, -termékek fejlesztésében, értékesítésében, bevezetésében utaznak.

Nem bíztuk a véletlenre, hogy a cégek tudomást szerezzenek arról, hogy ők bizony rajta vannak a 100-as jelölti listán. Leginkább azért, hogy a cég munkatársai is szavazhassanak, és ezzel is segítsék cégüket a győzelemhez. Természetesen a voksok összesítésénél a kapott szavazatok számát arányosítjuk a cég méretéhez, hogy egyenlő feltételeket teremtsünk a különböző méretű vállalatoknak.

Ami pedig a legfontosabb:

 a TOP 52 szavazás 2021. február 8-án 11:00-kor veszi kezdetét.

Szavazni az ITB Facebook oldalán és emailben lehet. A voksolás 2021. március 8. 12:00-ig tart.

Mindig nagyon izgalmas az a folyamat, ahogy a FB-os, emailes és a szakmai zsűri szavazata alapján kialakul a végleges rangsor. A voksolásnál 50-50 százalékos súllyal esik latba a Facebookon, illetve az emailben elküldött szavazat, ugyanis így jön létre a végső sorrend, amelyet 2021. március 23-án az ITBusiness&Technology konferencián, az esti díjátadón hozunk nyilvánosságra.

De addig is az elkövetkező hetek a voksolásról szólnak. Irány az ITB Facebook-oldala, jöhetnek a voksok a top52@itbusiness.hu címre!

Sok mindent elmondtunk a Top 52 szavazással kapcsolatban, egy dolgot azonban biztosan nem mi döntünk el: mi alapján mondja bárki is egy cégre, hogy az elmúlt egy évben a legsikeresebb volt. Hiszen bár a siker még mindig objektív alapon mérendő, bizony néhol szubjektív a dolog. Abban azért biztosak vagyunk, hogy egy „láthatatlan”, vagyis kevéssé vizibilis céget lényegesen nehezebb sikeresnek tartani. Nemcsak nekünk, hanem az ügyfeleknek is.