ITB Club

2016_11_nyito.jpg
Forrás: ITB

Novemberi Club: Hogyan szolgálja a digitális átalakulás a vállalatok életét, avagy milyen egy digitális és mobil vállalat?

A digitalizáció egyik nagy kihívása, hogy a vállalatoknak nem is annyira az informatikai fejlődéshez, hanem az ügyfelektől viharos tempóban érkező, új igényekhez kell igazodniuk.

Az ügyfelek – beleértve a saját dolgozókat is – természetes elvárása lett, hogy vállalati rendszerek kínálják mindazokat a digitalizáció által megteremtett lehetőségeket, amelyeket ők a magánéletben megszoktak.

A felhő, a közösségi média, a big data önmagában mind hasznos technológia, ám nem megoldást, csupán eszközt kínál a fenti probléma kezeléséhez.

Hogyan lehet a leghatékonyabban alkalmazkodni a vevői igényekhez? Hogyan ismerhetjük fel, hogy mely technológiák hozzák a legnagyobb hasznot? Miként tervezzük és valósítsuk meg a stratégiát? Milyen régi beidegződésekkel kell leszámolni, és mit nem szabad elhinni az új ígéretek közül?

Egyebek mellett ezekre a kérdésekre keressük a választ az ITB Club következő rendezvényén, ahol Marton Lászlóval, az Invitech Solutions nagyvállalati és kormányzati igazgatójával, Bödör Lászlóval, az OTP Mobil Kft. CIO-jával, és ügyvezető-helyettesével, valamint meghívott vendégeink részvételével vitatjuk meg a témát.

Támogatja:


 

 

Időpont: 2016. november 15. 9.00–11.00 óra
Helyszín: KIOSK (Budapest, Március 15. tér 4.)

Az ITB Club januártól jelentősen megújult formában – lényegesen interaktívabb és „tévésebb” formában, nem elveszítve „meghitt” klub jellegét – várja a vendégeket.

Meghívott vendégeinknek a részvétel díjtalan. A meghívóval nem rendelkezők részvételi díja 50 ezer forint + áfa.

Kapcsolódó videó

Hogyan szolgálja a digitális átalakulás a vállalatok életét?